Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Egon

  nagyúr

  válasz Egon #2120 üzenetére

  Basszus, most játszunk szenvedőset a Debrecen ellen. ha nem nyerünk, ebben a bajnokságban inkább nem is megyek ki több meccsre...:(

  "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

 • WonderCSabo

  félisten

  válasz Egon #2120 üzenetére

  Sajnos a "nagy csapatot" én nem láttam élőben, mert nagyon fiatal voltam, de olyan csapatunk attól tartok, már sosem lesz. Mondjuk röhej, hogy még ez a csapat se tudott nyerni, iszonyat bukták voltak a döntőkben, hihetetlen.

  A kapusaink középszerűek mind, ezért nehéz is kiemelni egyet a válogatottba. Mondjuk Herr nem tudm mit keres még az NB1 és a válogatott közelében, de mindegy.

  A klubok költségvetését én nem látom, de siralmas, ha ez így van. Az Audi mondjuk igazán nyomhatna egy kis lóvét az ETO utánpótlásába, hiszen folyik ott a pénzt dögivel. Bulatovic fizetése sztem az egész utánpótlás-nevelést fedezné, de bármelyik focistáé is... A Nemzeti Kézilabda Akadémiába viszont iszonyat dellát fektettek, alapból kapott csomót az induláshoz, most még 2.3 milliárdod, ebből azért lehet kezdeni valamit, legalábbis kéne. Tudom, hogy a nevelésnek elsősorban a kluboknál kéne lennie, de ennyi pénznek remélem azért valami eredménye fog látszódni.

  Cifra egyszerűen nem tud futni, pedig nem lenne rossz. Nem is értem, ez hogy lehetséges egy 24 éves kézilabdázónál. A meccs nem rémlik, megnéztem, szörnyű volt, annyira szörnyű, hogy az agyam védekezésképp kitörölte az emlékeket a fejemből.

 • TaliGa

  aktív tag

  válasz Egon #2120 üzenetére

  A kapusproblémákhoz, mármint hogy vannak jó, de nem klasszis kapusaink, annyit had tegyek hozzá, hogy tavaly az M1-en bemutattak egy balatonparti magánrehab központot, ahol Bartalos próbálkozik egy teljesen új módszerrel. Nekem laikusként nagyon ütött, a lényeg, hogy vannak tanítható dolgok (folyosók lezárása, stb.), de két dolog csak fiatalkorban fejleszthető, az egyik a reflex, a másik a ruganyosság. És mivel többnyire a ruganyosság alakul ki később, így hevederekkel, ellensúlyokkal bedrótozta a delikvenseket (kvázi a mozdulatok súlytalanok, persze idézőjelben), így a kapus a fizikai korlátaitól függetlenül elérhet minden labdát, amit reflexből meg tud fogni. Volt még amúgy szó egy tapicskolós reflexfalról, és hasonló őrültségekről. Ja, és ugye a rehabhoz úgy kapcsolódik, hogy ezt a hevederes dolgot a felesége alkalmazza sérült emberek rehabilitációjához.

  [Közben megtaláltam a felvételt]

  [ Szerkesztve ]

  "So say we all"

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés