Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz f(x)=exp(x) #4195 üzenetére

    Marhaság.
    Több összetevője volt ennek a vereségnek. Egyrészt tényleg nem jött össze sokminden. Volt hogy lerohanásban labdavezetési hibát sikerült véteni, a kapufáról kifelé pattant a labda stb. Bezzeg a törököknek ezek mind bepattantak. Másrészt a bíráskodás enyhén szólva is kifogásolható volt: az ukrán nőcik pl. az első félidőben csak nálunk ítéltek kiállítást, meg ellenünk hetest stb. Harmadrészt nagyon hiányzott Hámori.
    Ettől függetlenül simán lehetett volna egy szorosabb eredményt elérni, de sajnos sokan formán kívül vannak (a miért persze kérdéses), és a tegnapi meccsen a koncentráció szintje elfogadhatatlanul alacsony volt.
    Sajnálatos módon ebben a bajnokságban a legtöbb játékos még adós a jó játékkal. Általában Kácsor szokott húzóember lenni, ezen a meccsen nem ment neki. Kuczora kezd játékba lendülni, de sajnos úgy tűnik, Lakatos és Kuczora együttes teljesítménye állandó: amikor az egyiknek jól megy, betlizik a másik (a bajnokság elején inkább Ritának ment a játék; az utóbbi 2-3 meccsen, mióta Csenge jól játszik, sajnos ő észrevehetetlen). Külön talány Helembai szereplése: nagyon nagy ígéretként indult, igen jó adottságai vannak, de sajnos nem igazán biztos kezű.
    A legnagyobb probléma a védekezéssel volt tegnap is, ez viszont szerintem edzői felelősség. Már feszegettem egy ideje, hogy (bő 2 év után) lehet hogy elfáradt az edző kapcsolata a lányokkal, a folytatásban meglátjuk, hogy igazam van-e vagy senem.
    Egyébként dolgoztunk már le hasonló mértékű hátrányt, és ez most sem látszik lehetetlennek: ha lesz egy normális bíráskodás, és Hámori egészséges lesz, 3-4 jó teljesítménnyel szerintem simán verhetők a törökök 7-8 góllal hazai pályán (vélhetőleg 7 is elég lenne, mert elég sok gól született tegnap).

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák