Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f(x)=exp(x)

    őstag

    válasz Egon #4147 üzenetére

    Jobb ez így, a Final Fourra legalább van még egy kis plusz löket.
    A ferencvárosi lányoknak a cél a tisztes helytállás volt, ami sikerült is (0:5-nél azt hittem, hogy hatalmas zakó lesz).
    Görbicz remélem átadja a helyét Fodornak a jövő évre, legnagyobb tiszteletem mellett azt kell mondjam, hogy még ha a múltját nézem se játszatnám Csenge előtt. Nála ahogy látom már nem pillanatnyi mélypont van, hanem ezt a teljesítményt tudja mostmár. Hozzáteszem, ma Csenge se szállt be olyan jól, mint az előző meccseken. Jobbszélen nem tudom mi lesz jövőre (babaprojekt stb.), mert mind Bódi, mind Knedlikova hihetetlen teljesítményt nyújt. Amikor a Győr leigazolta Faluvégit, nagyon örültem, mert Bódi nagyon gyengén játszott, Broch/Groot effektust láttam rajta, viszont nagyon szépen visszatért. Így kérdéses, hogy Csibének mennyi lehetőséget fog adni Danyi(?), ha igazak a pletykák (babaprojekt), akkor nyilván sokat, egyébként...
    Másik oldalon Schatzl teljesítménye esett nagyon vissza, a rosztovi visszavágón és az azt követő meccseken több helyzetet hagyott ki, mint a csoportmeccseken összesen. Nála ez betudható a fáradtságnak. Háfra a teljes kimerülés határán, nagyon megviseltnek tűnik. Klivinyi nagyot játszott, meglepett a sok lábmunkával, Oftedalt (akit nem mondanék gyenge védőnek) jópárszor elküldte málnát szedni.
    A meccs végén szívmelengető volt látni, hogy a két csapat játékosai miként adják meg a tiszteletet egymásnak. Ezért szeretem én (többek között) a kézilabdát.
    --------------------------------
    A PSG-t szépen kiütötte a Kielce, innen is látszik, hogy nem minden a pénz.

Új hozzászólás Aktív témák