Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz TaliGa #4044 üzenetére

    Azért szerintem ennél összetettebb a helyzet, Mikler az első pár meccs után vezette a kapusok listáját.
    A védekezésben vannak olyan rövidzárlatok, ami ennél alacsonyabb szinten sem fér bele. Több esetben (Bodó, Ancsin) védekeztek olyan bénán, hogy annál szerintem én is jobban csináltam volna (low kondival, negyvenpár évesen). A kopasz cserebeállónak annyi esze van mint egy marék lepkének: nem értem miért nem lehet felfogni, hogy derékmagasságban nyúljon ki, ne az ellenfél nyakánál.
    A vb előtt a 3. helyre rktam a csapatot (Katar volt vb-döntős is), ehhez képest a 2. hely egyáltalán nem rossz. Az argentinok elleni meccsnek (utólag) nem volt tétje, ellenben a másik ikszért kár, de az hog 1 vagy 2 pontot viszünk a középdöntőre, az majdnem mindegy. Az igazi nagy dobás az lehetett volna, ha megelőzzük a svédeket: a lebonyolítás igencsak kedvező lett volna.
    Azt gondolom, ha elcsípjük a 7. helyet (erre még most is simán van esélyünk), azzal elégedettek lehetünk: ennél több nincs ebben a csapatban jelenleg. Aztán meg el kéne zavarni ezt a két kóklert is, és el kellene kezdeni generációt váltani (az ilyen Ancsin-féléket már rég el kellett volna engedni, ez a tegnapi meccsen is kijött, és akkor még Bartókról nem is beszéltünk...).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák