Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    Kár ezért a meccsért: nagy álmok úsztak ma el.
    Érthetetlen, hogy az utolsó 12 percben miért csak egyetlen gólra voltunk képesek (ráadásul azt is cca. 15 mp-el a vége előtt, 4 gólos hazai vezetésnél lőttük, tehát kb. értékelhetetlen).
    Tartok tőle, hogy az edzőnknek még sokat kell tanulnia a meccselésről. Mondjuk az is igaz, hogy egy Vác-kaliberű csapat nehezen bír el ennyi hiányzót (Kuczora és Barján még mindig nem játszhat, Jovetic combsérüléssel bajlódik, Iván Emese pedig totális melléfogásnak bizonyult: így túl sokat kell a belső embereknek a pályán tölteniük).
    Kifejezett szerencse, hogy nem jutottunk tovább az EHF-ben: ha belegondolok, hogy mostantól egy hónapig folyamatosan szerda-szombatozni kellene, több külföldi úttal megspékelve... Lehet hogy a 10. helyen végeznénk a bajnokságban.
    Az év végi konklúzióm eredménye az volt, hogy még 6 olyan meccsünk lesz ebben a bajnokságban, ami háromesélyes - a mai volt az egyik. Remélem hogy a többit (vagy legalább a nagy részét) behúzzuk majd - bár a Debrecen, a Dunaferr és a Kisvárda elleni idegenbeli meccseken elvileg nehezebb dolgunk lesz, mint ma a Fehérvár ellen...:(

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák