Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz TaliGa #3934 üzenetére

    Sajnos elfogytunk, minden tekintetben. Ekkora különbség nincs a két csapat között szvsz: ha mindkét együttes egyforma napot fog ki, 5-8 gól a Siófok fórja, ebből a hazai pálya kompenzálhat párat. Azt viszont látni kell, hogy a bajnoki győzelem nem a realitás volt.
    Ami az EHF kupában történő drukkolást vagy nemdrukkolást illeti: ha minden magyar (színekben induló) csapat jól szerepelne (köztük a Siófok is), akkor abból profitálhatnának a többiek is: későbbi körökben kellene csak bekapcsolódni stb. Drukkolni én sem fogok nekik különösebben, főleg a győzelemért nem, de az elődöntőig tőlem elmehetnének.
    Egyébként Fodor (a Siófok tulaja) eddig mindig minden edzővel összeveszett, nem hiszem hogy pont Moen lenne a kivétel. Ahogy jön majd a tavasz, fáradnak a játékosok (Pezenic bevallottan levezetni jött ide, azt is kikötötte, mennyit kell edzenie stb.) a kettős terheléstől, jönnek majd a zakók - ha nem az EHF-ben, akkor a bajnokságban. Ha egyszer beindul a folyamat, akkor öngerjesztő lesz. Már a Vác ellen elbukott bajnoki után is rezgett a léc szerintem: ha Érden nem lennének komoly gondok, akkor (egy esetleges pontszerzéssel) máris megáshatták volna Moen (és vele együtt a csapat) sírját.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák