Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz ruti #2633 üzenetére

    Én sajnos még az asszonnyal is képes voltam összeveszni, hogy kimenjek a meccsre - és kapok egy ilyen látványt... :W :(((
    Olyan szinten volt gyenge a produkció (1-2 5 perces szakaszt leszámítva), a harmatgyenge Győr2 ellen, hogy arra nincsenek szavak... Egyetlen jó teljesítményt nem tudok mondani (Hornyák sem volt valami meggyőző abban a negyedórában, ami jutott neki). A szélsők különösen gyengék voltak. Bírónak tán 2-3 jelentős védése volt, azon felül volt még féltucat lövés, aminél telibetalálták, de amúgy ami kapura ment az gól volt (behozták Baloghot is pár percre, de mivel védése nem volt, ellenben 1-2 potyát vétett, nagyon hamar visszajött Blani). Hornyák és Sterjova azért bíztatóan mozgott (de nem kiemelkedően), illetve védekezésben őket lehetett kiemelni (meg még talán Stefanovicsot, meg Nonót). Támadásban terített betli. Kihagytunk vagy 3 hetest, meg kb. ugyanennyi ziccert is (a vendégek ellenben szinte minden ilyet bedobtak).
    A bírók elég gyengék voltak, de mindkét fél kárára tévedtek (mondjuk szerintem is többet sújtottak minkt mind a vendégeket). Hornyák sérülése szerencsétlen véletlen volt, nem azért következett be, mert valami brutális sallert kapott volna (más kérdés, hogy a Győr2 védekezése olyan volt, hogy legalább 1 piros lapot nyugodtan ki lehetett volna osztani, amikor Stefanovicsot tisztán orrba nyomták).

    Bérlettel akartak meglepni szülinapomra - még jó, hogy mást kértem helyette. Nagyon rossz szezont aposztrofálok: nemhogy Eráék várakozása nem fog bejönni (felsőház, HAHAHAHAHA... :W), de a sérültek figyelembe vételével, a mutatott játék alapján még a középház sem fog összejönni - sőt. Akár kiesési gondjaink is lehetnek.
    KCS is alkotott olyanokat, hogy az ember haja égnek állt. A 2. félidőben megpróbáltuk kivenni a játékból Tóth Gabit. Erre a feladatra sikerült a legalkalmatlanabb játékost megtalálni: Dakos Noémit... :W Miután háromból háromszor verte meg őt lábbal Tóth, inkább visszaálltunk hatos falra... :W Nevetséges. Sokan a bírókat okolják ezért a zakóért, de a ziccereket és heteseket nem a bírók hagyták ki, és sokszor emberelőnyben nemhogy lövésig nem jutottunk, de még a kapu felé sem nagyon néztünk...:(
    Summa summarum: ha ezek után sikerül csak megközelíteni a klubvezetés hivatalos elvárását, az a világ 8. csodája lesz.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák