Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WonderCSabo

    félisten

    válasz Egon #2120 üzenetére

    Sajnos a "nagy csapatot" én nem láttam élőben, mert nagyon fiatal voltam, de olyan csapatunk attól tartok, már sosem lesz. Mondjuk röhej, hogy még ez a csapat se tudott nyerni, iszonyat bukták voltak a döntőkben, hihetetlen.

    A kapusaink középszerűek mind, ezért nehéz is kiemelni egyet a válogatottba. Mondjuk Herr nem tudm mit keres még az NB1 és a válogatott közelében, de mindegy.

    A klubok költségvetését én nem látom, de siralmas, ha ez így van. Az Audi mondjuk igazán nyomhatna egy kis lóvét az ETO utánpótlásába, hiszen folyik ott a pénzt dögivel. Bulatovic fizetése sztem az egész utánpótlás-nevelést fedezné, de bármelyik focistáé is... A Nemzeti Kézilabda Akadémiába viszont iszonyat dellát fektettek, alapból kapott csomót az induláshoz, most még 2.3 milliárdod, ebből azért lehet kezdeni valamit, legalábbis kéne. Tudom, hogy a nevelésnek elsősorban a kluboknál kéne lennie, de ennyi pénznek remélem azért valami eredménye fog látszódni.

    Cifra egyszerűen nem tud futni, pedig nem lenne rossz. Nem is értem, ez hogy lehetséges egy 24 éves kézilabdázónál. A meccs nem rémlik, megnéztem, szörnyű volt, annyira szörnyű, hogy az agyam védekezésképp kitörölte az emlékeket a fejemből.

Új hozzászólás Aktív témák