Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz WonderCSabo #1137 üzenetére

    Sajnos már egy ideje elég nagy vándorlás van nálunk, de hát az egyszeri szurker - aki elsősorban a csapatért, és nem a játékosokért rajong - hamar hozzászokik ehhez. A gond akkor van, ha nem sikerül a minőségi pótlás.
    Vácról távozik Klivinyi, Barján, Mészáros, Mayer (nincs jóban Konkollyal), Juhász Edina (visszavonul), ráadásul Tápai Szabina is kiesik egy fél évre (terhes). Ez majdnem egy csapatra való játékos.
    Az érkezők oldalon egyelőre két fiatal beálló van (az egyik Debrecenből, a másik a Fradiból; utóbbi csak kiegészítő ember lesz), illetve egy külföldi átlövő (aki játszott már Magyarországon). Ezen túlmenően, állítólag tárgyalnak még két belső emberrel, akik nemzetközi kupadöntőt játszottak idén. Az valószínűtlen, hogy a Larvikból, vagy az ETO-ból jönne valaki, és azt is remélem, hogy nem a Challenge kupáról van szó... ;] Így a négy szóba jöhető csapat a Hypo, a Metz, az Issy Paris és a Team Tvis Holstebro. Hogy konkrétan kik a kiszmeltek, az hétpecsétes titok (pár tippem azért van).
    Amúgy pl. tavaly is sokan elmentek, de az érkezők listája imponáns volt, erősödtünk velük. Ha idén sikerült volna leigazolni az első körben kiszemelteket (Triscsuk, Bulath, Temes stb.), akkor megint erősödtünk volna: kb. az Érddel lettünk volna egy szinten, ami nem semmi (nekik jóval több pénzük van). Persze még most sem írnám le a csapatot: ha sikerül két jó belső embert igazolni, megint harcban leszünk a dobogóért.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák