Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
őstag
nem vagyok 100%-ig meggyőzve hogy az "implementál" szót megfelelően használtad...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Implantálás jobban hangzik.
Maga az ötlet nekem tetszik, mivel lapát kezem van így elég nehéz megfelelő méretű egeret találni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Én se, mert implantálást akartam írni, ahogy koxx is mondja (bár elvileg beleférne).
Thx, javítva.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
fatpingvin
őstag
engem erősen érdekelne mi egyáltalán a különbség. mikrokapcsoló-mikrokapcsoló, ha nem prellezik akkor tudja a műszaki minimumot, onnan meg nem mindegy? komolyan kérdezem.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
copass
veterán
fotó alapján fogás? fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
fatpingvin
őstag
arról nem szólt a fáma hogy milyen fotót kérnek, meglepően sok infót ki lehet egy fotóból is nyerni.
viszont nekem is fennakadt ezen az agyam, mi akadálya lenne egy kicsit komolyabb adatgyűjtésnek?A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem, konkrét kezekhez formált darabokat gyártanának, amiknek minden egyes példánya eltér.
Oh, a megboldogult MX700. Emlékszem is, mikor legalább 5 percet gépre kötve töltött, mielőtt sebtiben kitéptem az adóját az USB portból a legelső Quake 3-ban megejtett, fix 90 fokos fordulás után. Régi szép idők.
Utána egy ismerősöm áradozott róla, hogy milyen király. A tappancsok helyére felragasztott LEUKOPLASZTTAL (ó, igen, új teflon az nuku, miután leölte, ami rajta volt), egy SZÉNNÉkopott SteelPad S&S-en. True story.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
Kailh GM 8.0 kapcsolók
Én konkrétan agyfaszt kapok a kattanásától, csak még mindig lusta voltam kicserélni a Ninjutsoban őket, pedig már 4 hónapja megjött helyettük a Cherry DG2 Black, vagy akad még Omron D2F-01F is itthon.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Itt most a Huano Black Shell Pink Dot (10M) az új liebling. A japán Omronon kívül persze.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Egon
nagyúr
Halott ötlet, több szempontból is. Túl nagy bálnahát íve van az egérnek, ránézésre még a Perf MX-nél is magasabbnak tűnik, így kényelmetlen lehet (szubjektíve legalábbis ezek az egerek már nyomják a tenyerem közepét).
Látom, a hittérítés még mindig megy; hiába, aki egyszer fórumnáci volt, az az is marad, ha van kontextus, ha nincs...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Látom, még MINDIG fáj, de nem kicsit, hogy vagy ~9 éve lelőttem a zöldségedet az egeres topikban.
Csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
vidi alapján egy képet kérnek, amit "analizál" a coftver!
egy képből, nem állapítod meg azt hogy melyik forma lesz neked a jó...
sok képből talán, de ahhoz kell valami amire ráfogsz.
[link][ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Synthwave #12 üzenetére
Értem én, de fotó alapján. Profi, olimpiai szintű légpisztolyok markolatát eleve nagyobbra gyártják valami könnyen faragható fából, és majd a lövész kezéhez igazítják. De egy személyre szabott íj markolata ugyanez.
Erről a képről kézre igazítunk valamit dologról ez a kép jutott eszembe...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #18 üzenetére
Majd kiderül, hogy milyen lesz, de addig is legalább valakik próbálkoznak újítással.
[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
A legolcsóbb módszer (hisz még fizet is érte az áldozat) az ujj és tenyérlenyomatok begyüjtésére.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
-
icp1970
senior tag
Szerintem az ötlet nem rosz.
-
himpike
aktív tag
Csak az Apple logo hiányzik róla hogy még feleslegesebb dolognak érezhessem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az eddigiek szerint a tenyeres fogás kedvelői tehetnének majd szert egy csúcsérzékelővel szerelt, pehelysúlyú, és nem mellesleg egyedi apparátusra.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest