Hirdetés
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
hmm, picit aggódom. nálam 3x2k monitor van, nagyon félek, hogy natívban nem lesz meg a 60fps 4090-el :S
remélem, ahogy ígérték, lesz DLSS frame-gen mod
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
félisten
válasz SindaNarmo #2 üzenetére
Mozgás közben szellemképesebb az FSR. A videón is látszik ,de ez tömörített tartalom. Egyáltalán nem mindegy, csak annak akinek nincs választási lehetősége.
Statikus dolgokon nem annyira vehető észre különbség, talán minimálisan jobb itt is a vékonyabb vonalak, élek minősége, de érdemes kipróbálni.
Majd teszek fel jobb felbontásban anyagot.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
SindaNarmo
tag
ok, elhiszem
Úgy látszik a ti szemetek jobb, én semmi ilyet nem látok a videón.
Amit észrevettem hogy az űrhajón egy helyen a natív/FSR-nél kicsit mozog a fény, addig DLSSnél nem.Azt még nem döntöttem el hogy az hogy nem veszem észre az ilyen nüanszíny dolgokat az áldás vagy átok.
-
félisten
válasz SindaNarmo #6 üzenetére
FSR is elég jól lett beültetve, szóval nem problémás az sem.
Ha megállítód a videót látszik a szellemképesség.
Viszont brutális lett a gépigény, szerintem aránytalanul .[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Xess jó lenne nálam is... már ha menne egyáltalán Intel Arc-on a játék...
A nagy gyártók háborúzása miatt várhatok a driverre vagy patchre.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz SindaNarmo #9 üzenetére
Állítólag CPU igényes és kényes rá nagyon.
-
SindaNarmo
tag
Ja ja, olvastam a másik cikk alatt, de egy 13900k-nál több magot nem találsz desktop-on.
Mert eddig kisebb magszámú processzorokkal láttam a teszteket. Bár lehet hogy látszik, csak mindegyik teszt más processzor / videokártya kombinációval volt és így nem igazán lehet összehasonlítani.
Ki kellene próbálni pl threadripper-rel, ott meg kellene mutatkozzon hogy kihasználja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Egy reddit ismerős révén jutottam hozzá koraiban, szóval annyira még nem tudom. Most módosítottam DLSS-re , ha hivatalos lesz, akkor újra tudom tenni, addig sajnos nem.
Előfordulhat amúgy, mert a DLSS nél most olvastam a cikkben mire kellene állítani hogy párban legyen az FSR -rel, lehet alacsonyabb módról skáláz fel.[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz SindaNarmo #11 üzenetére
parancsolj [link] igaz nem last gen Threadripper, de azzal tolja. viszont csak 3090-el.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Nem elég hogy ronda de még optimalizálatlan is ez a game.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
K0vasz
aktív tag
ezeken a youtube-videókon én sose látom a különbséget, viszont "élőben" már kijön a difi a különböző beállítások között (legalábbis a CP2077 FPS-tesztjét párszor megnéztem, és performance módban látszódott, hogy mi romlott a képen)
ha itt is van ilyen teszt, majd végigpróbálom a mindenféle beállításokat, de az még odébb lesz, megvárok pár patchet
-
hokuszpk
nagyúr
nincs itt semmi látnivaló, megmondta az AMD, hogy nem akadályozza a dlss beépítését.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Barret001
addikt
válasz SindaNarmo #6 üzenetére
Nagyítód nincsen?
-
BusinessGuy
őstag
-
-
Egy sokat megjárt gémernek már nem nagyon tudnak újat mutatni max a sztori ami "újdonság" lehet egy játékban.
Most az hogy az űrben vagy egy atom háború után játszódik egy ópen wörld játék nekünk már annyira mind1.
Az új Elder Scrolls-t még megvárom aztán lehet nekem annyi is volt a gémerkedés.
Általában egy open world game addig tud lekötni míg a fő és mellék küldiket kitolom aztán utána tőlem rakhat bele 2321 megtalálható szemetet nem tud érdekelni.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
félisten
Az a Gond hogy nem csak a küldetések, hanem minden átlagos vagy átlag alatti. A harcok is sajnos, ami elvihetné a hátán a játékot, de az is szürke , unalmas. Nem látom miért kellen bele tennem órákat az életemből, ha nem szórakoztat, nincs benne újdonság, látvány,kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
Az általad felhozott negatívumok akkor szoktak előjönni ha túl van hájpolva a game és ez miatt túl sokat vársz tőle.
Lásd külön hardverek jönnek Starfield kinézettel és kapott megannyi videót, "húha" cikkeket és a többi.
Ha egyszer csak a semmiből jött volna a game 12k-s áron akkor lehet azt mondanád rá, hogy hmm ennyiért nem is rossz egy noname csapattól.
Amúgy elég megnézni a külföldi teszteket elég sok lett az olyan ahol lehúzzák és inkább hiszek olyan véleményeknek mint aki azt mondja rá, hogy maga a tökéj.
Van egy-két látványos rész benne ez tény de ~50 óra No Man Sky után nekem nem tud újat mutatni ez a játék játékmenetben.
Egyedül a story miatt tolnám ki az meg nem hiszem hogy megér nekem 25k-t.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
félisten
ah nem hinném, szerintem akkor sem mondanám rá. Én sem vagyok már mai gyerek sajnos
Igen csökkentett áron meg kijavítva a hibákat szerintem majd jó lesz."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Armagedown
őstag
A videók alapján nagyon rossz a játék és még a Cyberpunk 2077nél is rosszabbul optimalizált.
Kell még egy pár patch, hogy játszható legyen.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Ribi
nagyúr
válasz Armagedown #29 üzenetére
Elég sokan játszanak ezzel a "rossz" játékkal hiba nélkül. Valahogy.
-
-
nagyúr
válasz Armagedown #29 üzenetére
olyan gépen játszok vele, amin hivatalosan elindulnia sem lenne szabad. nincsenek nagy FPSek, de bőven élvezhető. ja és nem fagyott még ki ~30 óra alatt.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade ADVANCED 15" i7-11800H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3070 8GB QHD 165Hz PATIKA, ÚJ AKKU! GAR
- 2024 Mac Mini - M4 CHIP - 10C CPU / 10C GPU / 24 G RAM / 512 SSD - Bontatlan
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest