- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
senior tag
Ez annyira undorító, és szánalmas, hogy ilyen álhírekkel akarják felerősíteni a telefon eladásokat, még az iPhone XS max-nál kiszálltam ebből a telefon típusból és azóta sem bántam meg!
Bármi ami fejlődés szerü dolog azt mind az androidból lopták a fekete menütől kezdve a gesztus vezérlésig mindent, sokkal egyszerűbb lenne inkább teljesen leállítani a gyártását és akkor nem keletkezne több ipari hulladék és tisztább lenne a környezet is.Ohh waooo, megnyomott az esti söröcske vagy mi a baj?
-
hegedus001
senior tag
-
janeszgol
félisten
Ez annyira undorító, és szánalmas, hogy ilyen álhírekkel akarják felerősíteni a telefon eladásokat, még az iPhone XS max-nál kiszálltam ebből a telefon típusból és azóta sem bántam meg!
Bármi ami fejlődés szerü dolog azt mind az androidból lopták a fekete menütől kezdve a gesztus vezérlésig mindent, sokkal egyszerűbb lenne inkább teljesen leállítani a gyártását és akkor nem keletkezne több ipari hulladék és tisztább lenne a környezet is.Nem kell segítség nekik az eladásokban. Odébb lesz az Apple leszálló ága.
-
Balu117
junior tag
Bármi ami fejlődés szerü dolog azt mind az androidból lopták a fekete menütől kezdve a gesztus vezérlésig mindent, sokkal egyszerűbb lenne inkább teljesen leállítani a gyártását és akkor nem keletkezne több ipari hulladék és tisztább lenne a környezet is.Ez azért kemény kritika.
Az igaz hogy nem ők diktálják a tempót! De egy Apple telefonnal nem igazán lehet mellé lőni, ez az amit nem tud a többi gyártó szerintem.Régebben ugyebár meg ők voltak az abszolút csúcs! Mikor az android még gyerekcipőben járt. Most már inkább a biztonságra játszanak, megtehetik.
-
István971
tag
Bármi ami fejlődés szerü dolog azt mind az androidból lopták a fekete menütől kezdve a gesztus vezérlésig mindent, sokkal egyszerűbb lenne inkább teljesen leállítani a gyártását és akkor nem keletkezne több ipari hulladék és tisztább lenne a környezet is. -
.Szaki.
addikt
-
Balu117
junior tag
Múlt évben is hiány volt! Szinte mindig ez van. Telefont akartam cserélni, teljes áron hivatalosan. Erre egyszerűen sehol nem volt!
A környéken (Miskolc) semmi. Egy helyen találtam Pesten, ott meg számla nem lett volna! Belenyugodtam hogy várni kell, erre Miskolcon a telekomnál véletlenül volt 1 készleten! Azonnal hívtam őket és mentem érte
17 Pro narancs
Még jó hogy Yetteles vagyok 😂😂 -
Ricardo
titán
-
janeszgol
félisten
-
.Szaki.
addikt
Az Air kapcsán most lehet számítani valami releváns fejlesztésre a jelenlegi modellhez képest, vagy semmi extra, csak drágább lesz?
-
Ricardo
titán
Nincs elég, így annak adják, aki többet ad érte. Ha hajlandó vagy többet fizetni( felárat adni az eddig fizetetthez képest) mint a többiek, tied a készlet, ha nem odaadják annak aki többet fizet.
Az apple gondolom eddig a piachoz képest jutányos áron jutott ramhoz a megrendelés volumen miatt. Most viszont nincs elég a piacon, így ez az előnyük már nincs meg. Nem tudnak jutányos árat kiharcolni.
Hiány van. Aki többet fizet azé lesz. -
Juhaszatti
addikt
"Ha felárat fizetnek akkor van. Ergo tudnak annyit gyártani, hogy elég legyen csak nem akarnak!"
Valószínűleg akkor sem gyártanak többet, akkor sem lesz több, csak előrébb kerülhetnek a várólistán -
hegedus001
senior tag
Szerintem nem feltétlen így kell érteni.
Inkább úgy, hogy ha fizetsz akkor tuti van, ha nem akkor meg majd egyszer lesz valamikor....talán.
-
Csatak
junior tag
"... a pletykák szerint az energiatakarékos, nagy sávszélességű LPDDR5x memóriákat egyre agresszívabban vásárolják fel az MI-vel foglalkozó cégek, így az olyan nagy ügyfelek is, mint az Apple háttérbe szorultak, felár fizetését vagy a korábbinál sokkal hosszabb várakozási időt kérik meg tőlük a memóriagyártók."
Azért az már nem semmi, hogy egy Apple szintű ügyfelet félrelöknek a gyártósornál.....nesze neked AI-felhajtás. Lehet, hogy majd ez hoz valami változást majd?
“felár fizetését vagy a korábbinál sokkal hosszabb várakozási időt kérik meg tőlük a memóriagyártók."
Itt inkább ez a durva.
Ha felárat fizetnek akkor van. Ergo tudnak annyit gyártani, hogy elég legyen csak nem akarnak!
Így nagyobb a profit. -
bollokcs80
Korrektor
"... a pletykák szerint az energiatakarékos, nagy sávszélességű LPDDR5x memóriákat egyre agresszívabban vásárolják fel az MI-vel foglalkozó cégek, így az olyan nagy ügyfelek is, mint az Apple háttérbe szorultak, felár fizetését vagy a korábbinál sokkal hosszabb várakozási időt kérik meg tőlük a memóriagyártók."
Azért az már nem semmi, hogy egy Apple szintű ügyfelet félrelöknek a gyártósornál.....nesze neked AI-felhajtás. Lehet, hogy majd ez hoz valami változást majd?
-
kbyte1024
veterán
-
janeszgol
félisten
Így nem lehet elkezdeni a tanévet, tavalyi ájfónnal. Gondolom annak is csúszik a startja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Le Mans Ultimate
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Fogyjunk le!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver - ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Google Pixel 10 Pro 128GB gyári független 2027.09.05. gyártói jótállás
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Honor Magic V2, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Latitude 7430 Touch i7-1265U 32gb Memória 512 SSD Érintőkijelző Garancia
- Lenovo Gaming Laptop - R7 5800H/16GB/512GB/3050Ti
- Aruba AP-325 / IAP-325 access point - 802.11ac Wave 2, 4x4:4 MU-MIMO, PoE+, 5000Ft + ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Az igaz hogy nem ők diktálják a tempót! De egy Apple telefonnal nem igazán lehet mellé lőni, ez az amit nem tud a többi gyártó szerintem.