Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Nos megmásztuk a Nagy-Hideg-hegy-et feka007-tel. Egészen a tetejéig mentünk, 864 méterig. Az útvonal itt található, a max sebességen kívül úgy néz ki minden stimmel, talán a mászás/ereszkedés sok kicsit, de ezt megszoktuk, viszont a legnagyobb magasság 3 méterrel tér el a valóstól ami azért elég szép teljesítmény. :K A max sebességet meg nem nagyon értem, legalább 70-nel mentünk, ha nem többel, majd legközelebb km órával ellenőrzöm.

    Nem rohanós tempót mentünk, először mentünk fel ketten, most már tudjuk mit bírunk együtt, elég jó időt/sebességet mentünk ahhoz képest, hogy ez volt így az első komolyabb mászás idén.

    A lefelé menet is elég érdekes volt, hátul a Fox tag az Active 3D Systemével a Cube-nak hihetetlenül jól viselkedett, nem túlzok ha azt mondom, hogy semmit se éreztem lefelémenet a lábammal vagy a fenekemmel, ez nem mondható el az első Rock Shox telóról. Valamiért elég erősen rázott. 140 mm-ig ki volt engedve, a visszaút csillapítás nyúl állásban volt, a gate meg nagyjából középen, a levegőnyomás meg elvileg annyi amennyi rá van írva a telóra a táblázatban.

    Erre valakinek valami ötlet?

    A Formula fékek és a Deore-XT-XTR hajtás jól működött, lánc nem esett le menet közben, fékek túlmelegedéstől messze voltak. Öröm volt tekerni egy ilyen bringával. :)

    szerk.: Jah és lefelé menet egy őz szaladt át előttem, nagy mákom volt, hogy nem mentem akkor túl gyorsan mert kanyarból jöttem ki. Egy percre megállt a szívem :D

    Tájképek

    Egy közös kép rólunk a csúcson :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák