Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz NORBl #73935 üzenetére

    Ha nincs benne túl sok szintemelkedés, le lehet azt tekerni átlagos edzettséggel is. Arra figyelj, hogy kényelmesen menj, ha nagyon meghajtod magad az kellemetlen lehet, a pulzusod még sokáig magas lehet, mert a szíved nem ehhez a terheléshez van hozzászokva. A kondizás teljesen másfajta edzettség, a 130-as táv előtt azért nem ártana 5km-nél nagyobb távokat is menni.

    Hasaggymeg: Jaja, ha bejönne hozzánk egyből rábeszélném egy jó drága VDO órára. :) Viccet félretéve, azért érdemes egy minimum szintet megcélozni. Vezetékesből is valami márkásabbat, vezeték nélküliből pedig csak digitálisat ajánlanék.

    -=RelakS=-: Megyek én mindenhol, árkon bokron. :) Én is attól tartok, hogy nem bírná a durva strapát ha nagyon megpakolom. A rögzítésének is nagyon stabilnak kell lennie.

    geotigris9: Gondolom én is, ha telibe kapja a spray a kutya fejét, akkor megtorpan, de sok minden tényező közrejátszik egy ilyen szituációban, mint ahogy Te is írod.
    Még nekem sem kellett használnom spray-t, de egy ideig vittem magammal, és volt pár meleg helyzet kutyákkal kapcsolatban, de valahogy mindig megúsztam. :)
    Ja mondjuk érdekes lehet pisztolytáskával bringázni. :)
    Az ultrahangosról én is olvastam, de, hogy mennyire hatásos? Ki kell próbálni.

    Vasinger!: Van azért különbség, az I-VO nem tűnik olyan nagynak ha felveszed, az Onyx más fazon.
    Eljössz a vadonsport-ba és felpróbálod. Van egy csomó Uvex sisak az üzletben. :)

    joysefke: Én alapvetően montiban gondolkodom, épp ezért szóba sem nagyon jött bármi olyan megoldás amit a vázra rögzítenék. Egyedül ez a nagyobb nyeregtáska gondolkoztatott el, bár itt is erős fenntartásaim vannak. Lehet igazad van a súlyt illetően, de én mindig azt tapasztaltam, hogy néhány kiló plusz a bringán, sokkal több hátrányt jelent, mint kis túlzással akármennyi a hátizsákomban. Persze ezek inkább hegymenetben jönnek elő.

    ShiTmano: Valóban volt a shimano-nak pár rossz szériája, és én is abszolút a Sram mellett voltam váltóban. 2012-től kezdve viszont sikerült ismét feljönnie a shimano-nak. Egyébként a 9-es Sram X.0 karbonkanalas hátsó váltóm a mai napig az egyik kedvencem. Olyan pontos, határozott váltással azóta sem találkoztam. Persze nincs gond egy új XT-vel sem, nagyon jók most ezek is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák