Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varsam

    őstag

    válasz ¤Envy¤ #70620 üzenetére

    Szerintem menj be egy hozzád közel lévő kerékpárboltba, esetleg 2-3-ba, szépen mond el az eladónak az igényeidet, majd a kínált bicikliket megnézed és kipróbálod. Amelyik a legjobban tetszik és szimpi, új/garanciális azt megveszed. :) Esetleg még előtte neten rákeresel, hogy máshol nem-e olcsóbb.
    Ha nem kell cipelned a bringát minden nap 3 emeletet, akkor nem lesz bajod az acél vázassal sem. Ha nem akarsz rá sokkal többet költeni, akkor nem kell! Nem kell rögtön XT szett és karbon váz, ha csak napi ~10km-t tekersz, azt is 15kmh átlaggal szépen nyugisan.
    Párom imádja a Csepeljét, azon még kosár is van, benne a kilós U lakat + kis kaja/pia és gond nélkül teker vele 50km-t is akár egyhuzamban, illetve napi szinten 7+7km-t munkába. Számomra persze nem hat egy minőségi darabnak a lazább V fékkek és Acera váltóval (a hidraulikus tárcsafék után), de az ő igényeit tökéletesen kielégíti. Amennyiben komolyabban akarna tekerni, akkor ő is látja, hogy lenne hova fejlődni, de az igényeit a mostani is tökéletesen kielégíti. Megvannak az olcsó kerékpárnak a hibái (mint minden másnak) de ezeket el kell fogadni és ettől függetlenül is lehet szeretni.

    Ezt csak azért írom, mert sok ajánlást még nem kaptál itt, azon kívül hogy tegyél még a kerethez +10/15/20 ezer Ft-ot. Én sajna nem értek hozzá, csak a tapasztalatom írtam le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák