Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz szki #5272 üzenetére

    Épp ez a nem semmi, hogy "csak" közlekedsz és még így is ilyen eredményeket produkálsz...

    MÁS:

    Engedjétek meg, hogy pár gondolatom leírjam, úgy általában, esetleg tapasztalatomat, néhol off-ba is át fog csapni.

    Ma mez nélkül, egy pamut pólóban voltam tekerni egyet, annyira nagy diferencia van a mezhez képest, hogy az hihetetlen. A mezen keresztül teljesen elpárolog az izzadság, de a pólón meg csak megáll és ennyi. Nem is értem, hogy régebben hogyan tudtam így biciklizni annyit pólóban....

    Félelmetes, hogy mennyire rá tud döbbenni az ember, mikor átül az egyszerű teljesen merev biciklijére tartós fully használat után és rámegy egy földes/terep részre, mennyivel lassabban és nehezebben tud átjutni, mint fullyval. Néha meg még azon gondolkodom, hogy nem is csillapít annyira jól az a bicikli, amibe nagyban beleszól az is, hogy a propedál 3 állásából csak 1-et próbáltam ki, mert valamiért elfelejtődött, hogy 3 van, de ezt majd bepótolom.

    Miért van az, hogy a lányoknak jobban "bejön" egy olyan férfi/fiú aki izmosabbnak látszik, tehát izom tömeg van rajta és nem igazán szálkás, mint egy biciklista alkatuú, aki ugye általában hajszálvékony, vagy nem látszik rajta annyira, hogy sokat sportolna, gondoljunk csak a TDF-es emberekre, egyik se rendelkezett hatalmas karokkal, széles hátizmokkal, de még vastag lábakkal sem, de milliószor többet sportolt az a "vékony" ember, mint aki 2-3 hónap alatt "kigyúrta" magát (értsd: elment kb. minden héten 3x pár órát gyúrni és ette a disznóhizlaló porokat, hogy felhízzon és ennyi). Félreértés ne essék, itt nem a testépítőkre gondolok, mert azok is legalább olyan keményen dolgoznak mint egy TDF-es vagy egy biciklis, csak annyira unfair-nek tartom, hogy a biciklis fiúkra kevésbé buknak a csajok, mint az olyanokra akikről fentebb írtam. (A biciklis alatt se a divat BMX-es - és annó még EMO-s - embereket értem...)

Új hozzászólás Aktív témák