Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZTE_luky

    aktív tag

    Köszi mindenkinek a segítséget, nagyon hasznos dolgokat írtatok :) a három bringát megnéztem de valahogy amiket én nézegettem jobban bejönnek :)) Köszi a tanácsot elolvastam az összefoglalót, persze ami rám vonatkozott :) Nézegettem cross meg city bicikliket is csak külsőre se tetszenek nagyon és én nagyon mtb párti vagyok mert városba is inkább szeretek sportosan közlekedni, és sztem az mtb jobban bírja strapát :)

    Esetleg arra gondoltam hogy ha az mtb-n gumit cserélnék egy vékony finom bordázatú gumira, az nem fuzionálna tökéletesen városba? persze ezt csak akkor venném rá ha ritkán mennék erdőre. Nagyon szeretek durva terepen menni meg sárba is csak attól félek hogy az elején sajnálni fogom rá az új bringát, és ha esetleg csak városba használnám, akkor nem lenne megoldás egy sima gumit vásárolni rá?

    Előre is köszi szépen a válaszokat!

    Másik kérdés:
    A jelenlegi bringámon csak 21 fokozat van (sebváltó) és hihetetlenül kevésnek bizonyult ez a 12 év alatt. Most ilyen 24 sebesség körülieket nézegettem azok szerintetek elegek, vagy nézzek 27 sebességeset ha ilyen problémáim vannak?

    Valamint: sokan szidtál az Avid hidraulikus tárcsafékeket. Milyen hátrányai vannak? mert egy bringába amit kinéztem ilyen fék van. Azt hallottam hogy ezekbe nem ásványi olajat raknak és kikészítheti a tömítéseket, ez igaz?

    fpeter07:

    max egy-két órát tekernék vele egyszerre maximum 6 órát tekernék vele egyszerre az is elég ritkán, olyan kéthavonta. Inkább sokszor de ritkán van használva. Nem tudom sokkal jobban érdekel egy sportos bicikli. Azt mondjátok ne montit vegyek?

    Minefox54:

    és ez a két váltó között mekkora a különbség? Ugye a kross váltójával se lenne problémám, az is zökkenőmentes? .D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák