Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz sssent #19028 üzenetére

    Lehet itt kötözködni minden egyes szóban, de azt írtad, hogy ugyanazokra az alapokra épül, viszont ez nem igaz sem alkatrész, sem váz szintjén.
    Nem én kezdtem drága XC géppel védeni egy olcsó trekking becsületét, szóval hagyj ki ebből

    (#19031) sssent : pont ezért veszik meg sokan a webshopban a bringát, vagy a másik boltban. Mert a júzer csak annyit lát, hogy itt 70, ott meg 65. Azt hiszi mindenhol azonos a szolgáltatás.
    Külön számlázni nem igazán illik, mert ez beletartozik a kerékpár árába. Örömteli, hogy te hajlandó lennél ezt + 5.000 ft képében megfizetni, de hidd el, 10-ből 8 vevő nem ezt gondolja.

    Egy jó szervizes egy bejáratott boltban 1 munkaóra alatt elvégez akár ~ 10-15 ezer forintnyi munkát is, ez egyszerűen nem fér bele egy 70k-s bringa árába. De erről Lasali és Runner kollégát kellene megkérdezni
    Ezt is meg lehet érteni, ha nem tetszik a vevőknek, akkor idővel csak olyan boltok maradnak fenn az árversenyben, ahol összehányják "oszt vigyed".

    Az ilyen kategóriában vásárlók nagy része évi 300 - 500 km-t teker, ezt szinte minden kibírja

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák