Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nektek van olyan alkatrészetek amit biztos visztek a köv bringára is annyira bevált? Én egy ilyet találtam csak, mégpedig a HT nano pedálomat, amit még jjeahh ajánlott, és tökéletesen teszi a dolgát, lassan 2 éve, pedig mindent kapott amit lehetett, ugráltam vele, sárban hóban porban másztam, néha odavertem. Minimálisan kotyog, de ez pár hónap után előjött, viszont tekerés közben semmit nem érezni. Egyszer lazult ki egy nagyon picit az egyik tengely, akkor érződött hogy kotyog, szétszedtem, tiszta volt belül is, azért újra zsíroztam, meghúztam azóta hibátlan.

    A másik viszont egy ruhadarab, amit tavaly szerintem már reklámoztam, de hátha van akit csak idén tudok meggyőzni hogy ez egy olyan kellék, ami szinte bármikor jól jön, ez a VAN RYSEL szélmellény. Pontosabban nem csak ez, szinte bármelyik jó lehet, ami ennél (drágább) komolyabb, viszont én ezt használom 2 szezon óta, és 3x ennyi pénzt is megért volna, de mivel nincs mit kifogásoljak rajta nem cseréltem jobbra.
    Nyáron is használható ha kicsit hidegebb van vagy csak brutál szélben mész ami a csontodig hatol, de leginkább az ilyen változó időszakban segít, mert mezzsebben elfér, mikor mész még nem kell, de ahogy jön a leejtő, felveszed, és szúrhatod hazafelé.
    Hátránya hogy nem montisoknak tervezték, szóval erdőben csak okosan, szűk ösvényen nem ajánlatos használni mert olyan vékony hogy szinte bármi felszaggatja. De jó esetben erdőben nem fúj a szél :P
    Minden máshol viszont teljesen megvéd az erős széltől is, volt már olyan hogy a karomat csípte a hideg szél, de a mellkasom teljesen jól bírta, nem is izzaszt annyira mint gondoltam, főleg amiatt mert csak egy mellény, csak ajánlani tudom.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák