Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz hoffman_ #15022 üzenetére

    Egy igazi mindenes élmény bringát akarok venni, ami nem nehéz, lehet vele nagyokat túrázni is. A threesome ilyen. A Fritzz nyilván még többet nyújt lefelé 160mm-el, ráadásul ebből adódóan a fejcsőszöge is laposabb 1 fokkal, ami még jobban kedvez a csapatásnak. Súlyban kb megegyeznek, bergamont: 13,6 cube: 13,8 ez gyakorlatilag nem érzékelhető különbség. Egy valamitől tartok, hogy ennek ellenére a cube nem fog úgy mászni mint a bergamont. De aztán lehet nem gondolom jól és kb ugyan az. Ezek csak tippek.
    Meg ugye az anyagi vonzata, megér a plusz 2 centi rugóút nekem 150 ezret? Mert másban biztos, hogy nem nyújt többet, a két gép teljesen azonos minőséget képvisel, csak a rugóútban van eltérés.

    Amint tudok konkrétabbakat mondani a tesztről mindenképpen írok a topikba.
    A 27.5 szerintem lesöpör mindent az elkövetkező években, már ami a mtb piacot illeti. A 26-os gépek ára viszont esni fog, ebben biztos vagyok. Nálunk a legolcsóbb 27.5-ös fully gép a Threesom Sl 7.4 ami jelenleg 2000 euró, azaz 600 ezer ft listaáron. 400 fölött picivel 26-os van.
    Contrail ltd c2 26-os gép, ha esetleg arra gondoltál. Egyébként baromi jó masina, egy versenyző srác kölcsön kapott egy ilyet tőlünk, ódákat zengett róla, pedig nekem biztos elmondta volna ha szar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák