Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz lsebestyen #14993 üzenetére

    Természetesen ezek a kerékpár tesztek nem köteleznek semmire, de nyilván azért van, hogy megismertessük, megszerettessünk az emberekkel a bergamont márkát. Az lenne a lényege, hogy ennek hatására esetleg bergamont kerékpárt vesznek az emberek és nem más márkát. Én említettem a főnökömnek, ő is szorgalmazza, szóval biztos össze tudunk hozni pár ilyen tesztnapot bergamont kerékpárokkal. Tehát a teszt semmire nem kötelez senkit, de nyilván akkor van értelme ha valós vásárlási szándék van. 4 fő + 2 kísérő felállásban menne a teszt. Valószínű a honlapra is ki fog kerülni a teszt lehetősége. A bergamont.de oldalon érdemes körülnézni, ezeknek a kerékpároknak egy jó része az üzletünkben is megtalálható, de vannak amik csak rendelésre. A német oldalon kiírt eurós árak vonatkoznak Magyarországra is, viszont vannak akciós kerékpárok is, amik a német ajánlott ár alatt megvásárolhatóak. Weboldalunkon lehet tájékozódni a Magyarországi készletről, bár még feltöltés alatt vannak a kerékpárok.
    Egyenlőre a tesztre befogott gépek egy része:

    2014 Threesome SL 7.4,

    2014 Revox 9.4 C2,

    2012 Fastlane Team,

    2014 Contrail LTD C2,

    2014 Big Air 6.4,

    2013 Straitline 8.3,

    2013 Helix 8.3,

    2013 Helix 5.3,

    2013 Vitox 9.3,

    2013 Vitox 7.3,

    2013 Revox 4.3

    Lesz tavasztól 27.5 merev tesztgép is.

    hoffman_: A hivatalos tesztnap az szeptemberben van, amit a mozgásvilág szervez, ott nem csak mi leszünk hanem rengeteg kiállító, de ezen kívül lesz hamarosan saját teszt napunk, amire lehet jelentkezni és előzetes egyeztetés alapján megpróbáljuk összehozni. Az elképzelés az lenne, hogy egyszerre 4 embernek tudunk lehetőséget biztosítani 2 kísérővel.

    Hamarosan nekem is el kell döntenem milyen bringát vegyek, 2 versenyző van, az egyik ő: 2014 Threesome SL 7.4
    a másik ő: 2014 Cube Fritzz HPA Pro 27.5
    A cube-ot még nem próbáltam, de a bergamontot igen, tulajdonképpen egy igazi álom bicaj a threesome 27.5-ös kerekekkel, nem éreztem kevésnek a 140mm rugóutat. Mászni is nagyon jól mászott, ahogy ráültem az az érzésem volt mintha már évek óta azzal mennék. :) De ott motoszkál bennem, hogy az a 160mm rugóút se lenne rossz. :) A bergamontra egy csodálatosan kedvezményes árat kapok, gyakorlatilag gyári áron hozzájutnék, mivel a nagyker is mi vagyunk. A cube-ot azt "csak" nagyker áron tudnám megvenni, ami kb 150 ezerrel lenne több mint a bergamont. Ráadásul a cube-ot gyakorlatilag látatlanban venném meg, mert olyanunk nincs, csak az én kérésemre rendelnénk egyet, a bergamontot meg láttam élőben, sőt próbáltam is. A bergamontból az m-es méret tök jó volt a 178 centimhez, valószínű azt rendelném magamnak is, cube-ból saccra a 18-as. Szóval ez a dilemma most. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák