Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deny330

    aktív tag

    válasz ZolkoW #136926 üzenetére

    A csapágyon nincsenek rajta ezek a méretek (pl gravírozva)? Úgy sokkal egyszerűbb dolgom lenne. :D Amúgy valahogy éreztem, hogy a váz adatai fognak számítani, nem csak van két fajta fix csapágy méret, amiből az egyik A.) típusú vázba jó, a másik meg B.) típusúba.
    Szívesen fogadom mindenki segítségét. Azért kérdeztem Runnertől, mert hirtelen ő adott választ. De ez nem jelenti azt, hogy akkor te vagy más fórum társ ne magyarázhatna bele. :)
    Köszönöm egyébként, hogy leírtad. :R

    (#136931) Runner_fxr: Akkor szedhetem szét megint az egészet, állvány nélkül valahogy nem kenyerem ez a szétszedegetés. :N

    Én egy régebbi modellt találtam (amit a képen is linkeltem, konkrétan azt), de nagyon megtetszett így elsőre. Bár szeretem a mostani Reign X0 vázamat, és lehet, hogy fájna a szívem amikor lecserélem, de kicsit azért b*ssza a csőrömet a 26-os kerék méret. A felfüggesztési rendszer nem hinném, hogy olyan marha sokat fejlődött volna mondjuk, konkrétan ez a maestro felfüggesztés is elnyel mindent ha jól be van állítva a tag, hiába 2014-es évjárat. De azért kíváncsi lennék, hogy egy modernebb váz mit tud (mind felfüggesztésben, mind geometriában).

    Nem a karbontól félek, hanem az árától. :D Pinkbike-ot szoktam nézegetni főleg, de egyenlőre még csak ilyen szemezgetés céllal, hogy mire is számítsak, ha esetleg lecserélem a vázat a jövőben. (Gondolkoztam egyébként, hogy az egész bringát eladni egyben, de az a baj rajta az XX1-es rendszer és még jó pár szívemhez nőtt alkatrész, amit inkább átépítenék egy modern vázra, mint sem túladjam.)

    (#136932) JackFeryll: Ami azt illeti, én is egy híján húsz vagyok, és nagyon megvoltam bolondulva egykor a DH gépekért, de szerencsére a fórumon voltak páran, akik elmagyarázták, hogy miért is nem lenne az jó nekem, így lett Enduro.

    A vadászattal nincsen baj, alapvetően nem sürgős. Még csak szemezgetek a lehetőségekkel és az árakkal, hogy mire is számítsak a jövőben, ha vázat cserélnék.

    Köszönöm mindenkinek az infókat srácok! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák