Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz ZolkoW #134992 üzenetére

    Ezt a falnak támaszkodást nem értem, meddig kéne támaszkodnom, fél nap? 2 óra? Egész nap? 10 perc? Honnan tudom, hogy na most megvan a mozdulat? Mert álló helyzetben és menet közben legalább 50x kicsatoltam, az tuti. Na de mindegy, mert nem tudom visszateszem-e valaha, egyelőre elegem van belőle, kimentem egy rövid körre platform pedállal és a mozdulat még mindíg nem volt a fejemben, de az eséstől rettegés az első félórában még igen, lassításkor elkezdtem f*sni, hogy mi van ha eldőlök, aztán egy pillanat alatt beugrott, hogy ja nem, mert már a platform van fent :D .

    xy.zsolt: sorry, de az nekem nem tetszik, felénk csak hipszter fixiken látok néha, de azokon sem bírom a látványát. És ha tetszene sem tudom elképzelni, hogy az biztonságos terepen. Amúgy ja, én is ettől félek a legjobban, hogy mi van, ha hirtelen fékeznem kell, vagy kanyarban, sáros terepen le kell tennem a lábam és olyankor dőlök el? Mert ezek a helyzetek gyakran veszélyes terepen fordulnak elő, ahol ha elesek lehet, hogy eltörik valamim. Ilyenkor nem játszik az, hogy időben előtte kicsatolom vagy lenyúlok a pánthoz... Sőt, én általában gyakran állok meg fotózgatni, enni, inni, vagy egyszerűen csak a tájat megcsodálni, a mai-tegnapi spd-s tapasztalatokkal úgy érzem ezt talán nem ilyen usereknek találták ki, hanem olyanoknak, aki elindul és szinte megállás nélkül teker :D . Viszont az, hogy húzni is tudom a pedált tetszik, lehet ezért veszek majd egy magped-et.

    tacto: Adnék én időt neki, de az az idő amíg megszokom (megszokom?) rettegéssel és szívással telik, így nem tudom nekem megéri-e... az biztos, hogy most nincs kedvem visszatenni, fáj a térdem is ahol megüttem már kétszer miatta, ha harmadszor arra a térdemre esnék, mérgemben összetörném az egész bringát és beadnám az ócskavasashoz :DDD

    bulikavagyok: Tényleg szép hely, ez az a bringa amit most vettél nem? Elvetted a szüzességét :D

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák