Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz bringasisti #134975 üzenetére

    Messze laksz :)

    6030D: Aszfalton sem kellemes esni :(

    Hasaggymeg: Az a gond, hogy akkorákat estem, hogy már f*sok tőle és nem akarom megutálni az egész bringázást egy nyomorult 20 eurós pedál miatt, többször esni, megsérülni sem szeretnék, ami sajnos úgy tűnik elkerülhetetlen, ezért rettegek, hogy mikor lesz a következő bukfenc. Nem vagyok egy agresszív ember, de a legutóbbi eséskor úgy felhúztam magam, hogy bevágtam a bringát az árokba és le kellett üljek egy percre lenyugodni... hol van ebben az öröm? Abba is hagytam a tekerést és hazajöttem.

    trialboj: Sajnos a HT bármennyire is jól tapad, messze nem lehet olyan jól húzni, mint az spd-t, utóbbi ebben az egyben (na meg dizájnban) agyonveri. Pont ezért fontolgatom a Magped-et, csak "kissé" drága... No meg a Giro cipő tetszik, jó lenne kihasználni, ha lemondok az spd-ről.
    A kerékszett csak 150 euró és csak az első kerék átütős, a hátsó gyorszáras. Felniszalagot, gyorszárakat, átütő->gyorszár adaptert adnak hozzá...

    pittlaren: ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, bár valszeg többen képesek megszokni, mint ahányan feladják. Gondolom azért, mert nem mindenki esik az első 15km-n ekkorákat és ennyit. A bal pedál amúgy nehezebben is jár, nem könnyű kicsatolni, gyakorlatilag egyszer úgy dőltem fel, hogy álló helyzetben nem tudtam kifeszíteni belőle a lábam, pedig a lehető leglazábbra van állítva.

    Más: ha jól értettem, létezik olyan stopli amit könnyebb kirántani és felfelé is kiold, valakinek van azzal tapasztalata? Mi is a neve neki?

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák