Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz jjeahh #128036 üzenetére

    van egy 9-10 kilós karbon montid.... nincs :DDD Még!

    StLui: mondjuk, hogy komolyan veszem, de lehetne még komolyabban. Igazából én nem azért írom a dolgaimat, mert hencegni akarok, vagy várom a simogatást, hanem ha van olyan, akit érdekel, az tanulhat belőle (vagy nem tanul, csak ez is egy vélemény). Amikor elkezdtem az egészet, akkor én is örültem volna ilyen hozzászólásoknak, mert jobban érdekel, mint az aszfalton magától 30-cal menő terepgumi. Leírom, ha valakinek segít, akkor örülök, ha valakit zavar, akkor meg írja meg.
    Kölkök az Uxx, 18 évtől 30-ig Felnőtt, 30-tól 10 évenként Master 1-2-3-4. Az Elit meg a külön csoport, licenszes, élboly, stb, mindenféle korosztályból aki felnevez(het) oda.
    A grammozás részt nézheted úgy is, hogy mondjuk a mostani bringád az adott vázból abban az évben a legegyszerűbb felszerelésű (nézzük úgy, hogy újan vetted, egyszerűbb a gondolatmenet). Anno volt felette mondjuk még 3-4 szint, a top mondjuk került 2-3x annyiba, mint a tiéd, de nem akartál annyit költeni rá. Idővel viszont úgyis kell dolgokat cserélni, akkor rárakhatod a jobb verziók cuccait, amitől ugyanúgy használható marad, csak könnyebb, tartósabb (?), jobb lesz. És azt te is tudod, érzed, hogy nem mindegy, mennyit kell felcipelni a NHH-re.
    Az 50-100 g-ok meg addig tűnnek furának, amíg nem ülsz le és számolod össze, hogy min, mennyit lehet faragni értelmes keretek között. Nem kell egyben, nem kell idő előtt, csak ha úgyis cserés, de ha 2-3 év alatt csinálsz a 14 kg-os bringádból egy 12 kg-ost (ami mondjuk közel a felső szint volt amikor megvetted), akkor szerintem elégedett leszel.
    Egyébként meg a bringához elég csak megvenni az alkatrészt, hogy könnyebb legyen, a fogyáshoz, akaraterő, elszántság és munka kell. ;]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák