Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Runner_fxr #11989 üzenetére

    Félre ne értsd, nagyjából léteznek testalkatok, csak nekem épp ez ellenpontozó a dologban. Sok helyen úgy kezelik, hogy ilyen vagy, ezt dobta a gép.
    Ellenben szépen megváltoztatható, akkor most genetikailag determinált vagy sem?
    Ezért is írtam hogy leginkább ezt csontozatra kellene alkalmazni

    Táplálkozásra pedig mindenkinek ügyelnie kellene, az hogy valaki ekto még nem jelenti azt hogy két pofára lehet tömni a dupla-sajtos hambit.

    A vitaminok és porcerősítőkről szándékosan nem írtam, a teljesen más tészta. Mondjuk tele van a piac egy vagon sz.r alapanyaggal (a gyógyszertáriak között is), tehát itt erős szelekciót igényel a dolog.
    A vitaminok anyagi vonzatát megint a gyártók túlozták el, mert nagytételben például a C-vitamin ~ 1200 ft / kg (igen, kilogrammot írtam), ehhez képest már mindenki örül mint majom a farkának, hogy 1000 ft-ért kap 100g-ot.

    "ha nincs rá pénz, fölösleges róla ábrándozni". Az otthoni edzés - vagy nevezzük inkább otthoni testnevelés órának - ingyenes. Az hogy ételre mennyi költ valaki, egyéni preferencia, sajnos nem K-Eu-i fizetésekhez vannak szabva az árak.

    Kajálni legyen idő, lehet enni a buszon, tv nézés és számítógépezés közben, meg lehet találni az a napi 5-6x 10 percet ha valaki egy kis energiát fordít a dologra, csak lusták az emberek. Minden egyéb fiszf.szra bezzeg van idő.

    Nem azt írtam hogy nem lehet súlyoktól jobban izmosodni, ez egyértelmű, nem kell hozzá mérnöki diploma, hogy nagyobb súly, nagyobb terhelés, de sok súlyzós edzésforma kiváltható komplex saját súlyos gyakorlatokkal.

    Továbbra is jelezném, hogy a magyar lakosság több mint fele még mindig nem közép/nagyvárosban él, tehát konditerem jó eséllyel nincs 20km-en belül.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák