Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    Ma baromi jó napom volt, fiamat rávettem, hogy jöjjön velem bringázni, kerestem egy neki elviselhető, könnyebb terepet. Be is vált élvezte, 3,6 km-es köröket mentünk, délelőtt volt pár kitérő benne, így összejött 14 km, de csak 3 kör volt. Ebéd után visszamentünk még két körre, az 8 km lett. Viszont elkövettem egy nagyon nagy hibát. Délelőtt kezdett fáradni a 14 éves fiam, akinek tavaly szülinapra vettünk egy B'Twin RR520-at, nagyon szereti. S-es méretben, azóta nőtt 10 cm-t (160 cm) de még most is jó neki. Viszont a délelőtti második kör végén kezdett elfáradni, unta, akármi, és hagytam neki, hogy kipróbálja a Focus fully bringám, M-es, dropper post leengedve egész jó volt neki a méret, belenőtt a francba :D , a lényeg, hogy a délelőtti 3. kört és a délutáni két kört is az én bringámmal tekerte, én meg a 182 cm-emmel mehettem utána az s-es b'twin-nel :D
    Úgy megtáltosodott önmagához képest lefelé és fölfelé is, hogy csak pislogtam, és egyfolytában azt hajtogatta milyen jó a bringám, körönként kétszer megkérdezte, hogy biztos nem akarok e visszaülni, de annyira élvezte, hogy nem volt szívem elenni tőle.
    A másik fele a történetnek, hogy ahol 1 éve eszembe sem jutott volna bringával lemenni, majd a Focus-szal lementem, mert olyan volt mintha tank lenne alattam, azt hittem kell hozzá ez a bringa. na most, ahogy 6030D is mondta amikor gondolkodtam bringavásárláson, hogy elég lenne egy hardtail, hát tényleg simán lerongyoltam a decás bringával is.
    Tanulság:
    Nem feltétlen kell fully-t venni, ahhoz tényleg kell tudni, hogy kihasználd, max addig csak bátorságot ad, viszont egy gyerek is észreveszi a különbséget egy alap és egy nagyon jó monti között, de egy alappal is nagyon sok mindet meg lehet csinálni, többet mint elsőre gondolnád.

    [ Szerkesztve ]

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák