Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
az oldalt 2006-2007-ben írta egy naaagy cég milliós nagyságrendben, én 2010-ben vettem át, azóta dolgozunk azon, hogy működjön rendesen, és most kap egy új grafikát mellékesen.
ennyi az én munkám benne. folyamatosan találom én is benne a hibákat, csak nehéz úgy, hogy az index.php meghívja a nyelvválasztó lc.php-t, ami az alap.php-t, ami includol 3 filet, egyikben benne a további 17 includeolandó file listája, és azok kérdeznek le mindent.
+ ha egy változónév hosszabb, mint 2 karakter azt már én írtam bele, ők az DW KC JH jellegű változónevekkel dolgoztak, szerintem másnap már nem tudja, mi miért az ami.
régi új, az újon sok link még a régi oldalra visz vissza, vagy épp félig régi félig új.
csak a főoldal, meg 1-2 aloldal van megcsinálva 2011-rekb 70fileból áll, kicsit macerás az átírása. de rajta vagyunk az ügyön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest