Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Pontosan, ahogy mondod, rádugod a HDD-re, majd usb-n keresztül a gépre. Ha nem sérült a vinyó, akkor ennyi az egész.
Ha az oprendszernél volt megadva a felhasználói jelszó, akkor nem érdekes, szerintem nem fogja kérni, mivel nem arról a HDD-ről lesz bootolva. Simán látni fogod a windowsos könyvtárakat is, meg ahol a képek stb vannak. Ha magát a könyvtárat védte le jelszóval, na akkor van gáz.A másik kis kártya se komplikált, de ahhoz a gép oldalát azért le kell venni, mert kell egy tápcsati is neki. Aszem talán a floppy meghajtóé, ami ugye már a mai tápoknál nem biztos, hogy van.
De az első usb-s variáció valóban egyszerűbb, és a régi hdd-t használhatod továbbra is, ha nem hibás.
Bocsi az offért.
-
hegegabi80
addikt
Pl nálunk a munkahelyen tele van ide csatolós géppel. Én ott mentegettem le dolgokat.
De még ezzel is olcsóbban megúszod, és akár még használhatod is tovább külső háttértárnak.
De van külön egy kis ide sata átalakító, amit közvetlenül a winyóra kell rádugni, talán még van is nekem valahol egy elfekvőbe.
Sőt van itt az aprón még másnak is. Ezzel még az új gépbe is rakhatod és jó lesz háttértárnak.
-
quailstorm
félisten
hűha, micsoda probléma
azért hazánkban legalább 50 métert kell megtenni egy városban hogy találj IDE-s alaplapot
bármelyik PC-s bontóban is lenne
elvégre is nekem is egy annyira nem gáz 4 magos core2 cuccom van, aztán ott van az IDE vezérlő rajta, MO meg tele van még P4-gyel is
meg PCI-ost is lehet kapniKÜRT-höz akkor kell nyúlni ha sérült, elveszett az adat, nem akkor ha nincs kedved/géped hogy elindítsd
nem beszélve a horror árról amit ott kérnének
ha a HDD funkcionálisan jó, akkor nem drága mulatság
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest