Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    válasz tááo #42239 üzenetére

    El kell szomorítsalak, az itthoni sörök nagy része kukoricával készül, és egy komló extract-ot adnak hozzá ami feloldódik benne és komló ízt ad neki. Ezért hanyagolom egy-két kivétellel a magyar söröket. Nagyon jellegtelen, "kimosott ízű" sörök. Itthon 300ft/doboz,üveg árnál kezdődnek a jó sörök. Nem olcsó dolog a piálás.
    Volt egy holtpontom, és azóta úgy vagyok, hogy inkább 2vel kevesebbet iszok a kocsmában, de akkor az legyen normális. :) Ha nincs, akkor fröccs. Borra érzéktelen vagyok abból jó az olcsóbb is :) Alkoholszintet valami töménnyel állítom be :D

    Chaser: Igen, jó az, ha nincs mellette egy német sör. Én is olyan vagyok, ha nem iszok egy hétig sört, akkor egy Borsodi is ízlik utána, holott az kifejezetten itthoni kommersz sör a fentebb leírtak miatt. Borokkal ellentétben a sörök ízét én nehezen jegyzem meg, annak ellenére, hogy van eltérés.

    [ Szerkesztve ]

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák