Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bartucc

    addikt

    válasz faragojof #24223 üzenetére

    Mindenek elött, senki ne vegye ezt topic szintü véleménynek, csak az elmúlt pár hsz-ra való reagálásnak, régóta ki akartam ezt már fejteni, most volt eröm hozzá. Valamint az esetleges szabálysértésként való megitélésnél csak is ezeket a sorokat vegyék figyelembe, kérném a moderátorokat, és a felelösséget is teljes mértékben vállalom természetesen.

    Kicsit, reagálok, írhatnám privátban, de elvileg azt is megnézhetik. Szó sincs lázító, vagy bármi oldalellennes kritikáról, mielött valaki annak sejtené. Van is kettös mérce, meg nem is, azért mindenkit befolyásolnak az érzelmei. GrandeP pedig sokszor rámutatott a rendszer hibáira, esetleg a logoutos írások, alkotások között olyanokra, amik egyesek szerint érdekesnek/szokatlannak hathatnak. Volt hogy jogos volt, volt hogy kissé sértö. Nekünk vicc volt, más magára vette. Ezeket, föként elsöt, hisz az a moderátoroknak is gond, de be nem ismerhetik igazán mindenki rossz néven veszi. Ki jobban, ki kevésbé. Sajnos egy-két, ha nem több embernél kiverte a biztosítékot, így ha vissza is térhet valamikor, ahhoz idö kell, hogy lehiggadjanak a kedélyek.

    Meg gondolom a Házigazdákat és Moderátorokat is legalább ennyire idegesítik a feleslegesen, hülyeséget kérdezök, hozzászólás-vadászok. De nem reagálhatnak rá, maximum utasító, visszafogott jelleggel. A hatalom példamutatással is jár, ha olykor meg-meg feledkezik erröl az ember, ezt se vegye ki senki a számításból.

    Nem védek ezzel senkit, de nem is támadok. GrandeP csak túl rossz helyen reagált egyszer-kétszer, sajnos. Meg, szerintem volt egy kis elrettentö, példát staturáló szerepe is a távoztatásának. De valljuk be, az egyéni ranggal, vagy nagybetüs névvel rendelkezök is hibáznak, a nevük alatt nem méltó tetteket hajtanak olykor végre, csak annyi a különbség, hogy felettük nem itélkezik senki, a felhasználók felett pedig igen. Tényleg, akinek nem inge, az ne vegye magára, akinek igen, az valahol úgy is érzi, de nem a tény a fontos, hanem hogy hányszor fordult elö.

    Igen hosszúra sikeredett, de igyekeztem megláttatni a "másik" oldal szemszögéböl is a dolgokat (mostanában minden konfliktushelyzetben erre törekszem, járok bizonyos szakemberhez röviden, hogy kilábaljak mentálisan is a bajomból), valamint esetlegesen olyan tényezökre rávilágítani, amik a helyzetet okozták, gondolok itt az elmúlt két hónapban történt erös moderációkra, feszültségre.

    Megint nem vitaalap, kérem az ittenieket, ne reagáljanak úgy, max privát üzenet formájában, de a moderátorok visszajelzését, akár itt, akár privát üzenet formájában szívesen venném, mennyire látom reálisan a helyzetet. :U :)

    [ Szerkesztve ]

    "Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Új hozzászólás Aktív témák