Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deadzone41

    őstag

    válasz Parci #71701 üzenetére

    A problémát én abban látom, hogy a mérhetetlen cinizmus amivel kezelitek(ed) a más véleményt, teljesen ellehetleníti az értelmes párbeszédet. dogmatikus, messiásvárós? Szerintem a "szakma" pont hogy nem a voodoo irányába tart, hanem a tudomány, a szisztémás probléma kezelés felé.

    btw. attól nem lesz rosszabb számodra a mazzered, hogy valaki egy cikkben leírta, hogy van jobb (örlemény minőségben, mielőtt a gépészmérnökök félreértenek) :). Nekem is az van, és nem fáj. Sőt, még azt is el tudom fogadni, hogy aki megtapasztalt egy jobb örlőt, nem menne már vissza.

    And06 "hype, áltudomány, fellengzés, fingfűrészelés" Ok ez is egy vélemény, de vitatkozz valamelyik állításával inkább -te nem így tapasztaltad, a te kísérleteid nem ide vezettek, te nem ezt mérted, stb. mert ezzel így nem vagyunk előrébb.
    1, vannak akiknek ez a szakmája, és még ciket is írnak róla. Lássuk be, az otthoni preszózgatás eléggé kis szubkultúra, szólhat ez a baristákak is.
    2, ez a lényeg, ennek örülünk
    3, senki nem írt olyat, hogy öntögesd ki a kávét 20-asával, viszont ha valaki megteszi helyetted, és leírja a tapasztalatait cikk formájában, inkább örülj, lehet tud valami konstruktívat mondani számodra, amitől holnap jobb kávét főzöl.

Új hozzászólás Aktív témák