Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrDobos
üzenetére
A legtöbb kispörkölőnél fintorogva (ezt persze nem mutatják a kedves vásárlónak
) leőrlik neked kívánt finomságúra. A tchibonál is, de ott inkább nem vennék babot, csak ha nagy a baj. A bolti pedig olyan, ahogy icm mondja. Kiöntőnek kezdetben mindegy, de legyen dedikált pitcher, aminek szép csúcsos nyílása van, nem széles szájú kisbéka. Ha egyedül iszod a 350ml elég, ha ketten, akkor 5-600ml. Ez persze a teljes űrtartalom, úgyis a felét használod kb. -
icm
tag
válasz
DrDobos
üzenetére
Tejkiöntő: expolygonos legolcsóbbat használom, valami 3500 az is szerintem.
a bolti őrölttel több baj is van, de leginkább, hogy nem friss, nem frissen őrölt és nem tudsz örlemény finomságon változtatni. Egyébként a quality rossa kotyogósban elég kellemes volt. A 60/40 arányt nem figyeltem, jobban örültem volna egy 100/0nak
Nespresso kapszula után még a kotyogós is kis gyakorlás után úristen ez teljesen más szint… quality rossa-val etetve… sajnos a karos gép már nem szerette, én meg a lejtőn elindultam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) leőrlik neked kívánt finomságúra. A tchibonál is, de ott inkább nem vennék babot, csak ha nagy a baj. A bolti pedig olyan, ahogy icm mondja. Kiöntőnek kezdetben mindegy, de legyen dedikált pitcher, aminek szép csúcsos nyílása van, nem széles szájú kisbéka. Ha egyedül iszod a 350ml elég, ha ketten, akkor 5-600ml. Ez persze a teljes űrtartalom, úgyis a felét használod kb.
Nespresso kapszula után még a kotyogós is kis gyakorlás után úristen ez teljesen más szint… quality rossa-val etetve… sajnos a karos gép már nem szerette, én meg a lejtőn elindultam
Mr.Csizmás