Hirdetés
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Otthoni időjárás-állomás
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
válasz
aradebil2
üzenetére
Team Dedica.

Én használtan vettem Dedicát (20-asért), aliexpressről meg kiegészítőket. Abszolút nem bántam meg, szétszedtem, kitisztítottam, tömítés csere, gőzpálca csere, jó móka volt. Ha bejön az egész és komolyabb szintre akarod emelni a dolgot, akkor kb. nulla veszteséggel el lehet adni, majd venni olyat, aminél nincs kompromisszum. Vagy, ha nem jön be az espressozás, akkor is. -
válasz
aradebil2
üzenetére
Dedica felejtős ma már. Ugyanannyiért kapsz alap 51-es hófehért, ami egyszerűen jobb gép. Vagy akciósan tizessel többért a 3810 slimet, ami dizájnos is és jó alapgép. Rendes öntvény karral, tamperrel, piddel, vakszűrővel.
Én is teszteltem pár dolgot avx-nek (meg lehet itt találni), vettek nekem egy lambót, hogy szebbeket írjak. Ja, csak visszavették
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gépek folyamatos áttervezésben vannak, az ugyanúgy kinéző alis "eredeti"-hez képest. Tehát jobbak.
Abbahagyom, mert letépitek a fejem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mr.Csizmás