Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsenye88
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam el oda, hogy szeretném a kávézást otthoni szinten is magasabb szintre emelni. Rengeteg videót végignéztem a témával kapcsolatban és azt hiszem össze is állt a kép, hogy miből mit kellene vásárolnom ahhoz, hogy elindulhassak az úton, de megmondom őszintén a kávéőrlő az a termék, ahol hezitálok. Nyilván, ha a keret határtalan lenne, akkor könyebb lenne a választás, de maradnék így első szárnypróbálgatásnál a "földön". Láttam használtan őrlőt, amiről a "nagyok" véleménye is jó, de megmondom őszintén tartok a használt terméktől, ha már az egész alapja egy jó őrlő. Újaknál viszont nagyon szűkös a találatom, de ma rábukkantam a SAGE BCG600-ra. Esetleg valaki használ ilyen espresso-hoz? Vagy bárki, bármilyet, amiről van véleménye? Nagyon új vagyok a témában, szóval minden infó jól jön! Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás