Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Más: vettem üveg dupla falú kis 80ml-es kávéscsészét. Mostam mostam használtam.. Aztán egyszer csak úgy mostam a kiskanalat hogy talán 10cmről bele esett a csészébe-re... Akkorát pukkant.. Totál megijedtem hogy most valami áramköri alkatrész durrant el az indukciós főzőlapban vagy a kávégépben, mert felülről néztem a csészét, aztán persze rájöttem hogy más nem lehetett... Szóval a tippem az hogy utólagos vizsgálat alapján BAROMI vékony üvegből készült a csésze ami kapásból nem jó, illetve a kiskanálnak hasonló hatása lehetett mint amit kiraknak buszoknál ablaktörő kalapács.. Plusz mivel mostam épp, lehet volt benne egy kis hőfeszültség is (megfejelve azzal hogy a benne lévő levegőnek is vagy szívó vagy feszítő hatása lehet hőfoktúl függően).
Szóval csak óvatosan...! Persze Temus vásárlás volt (mondjuk nem volt kifejezetten olcsó sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás