Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
ServerWorks
üzenetére
Hariok jöttek be nálam is elsőként a képbe, mert normálisnak tűnt, és tizenezer még okés.
Majd kerestem pár tesztet, és 2 kattanás között mittomén 35 meg 14 másodper alatt folyt át a kávé, azaz túl nagyok a lépések, plusz kicsi az erőkar (meg az örlő se túl nagy), hiába nem akarunk nagy durungot.
Kingrindernél látod a táblázatnál pl a K2 140 lépést tud, így tényleg be lehet elvileg egyik meg másik kávébabhoz állítani rendesen. (Eszpresszóhoz 30-45 között ahogy nézegettem.)Ja, ezek akkor igazak, ha eszpresszót akarsz, mert ha nagyon durvát akarsz, akkor nem lényeg ennyire finomállítás. Timemore kisebbjei is ezért esetek ki, az ESP változat már több lépést tud, de olcsóbb volt és több szempontból jobb a K2.
K2 vs K4: [link]
Ezt mindenképp ajánlom megtekintésre: Kézi örlők 100$ alatt: [link]
Nálam a K2 tűnt árban az elsőnek alulról ami megfelelő, K4/K6 meg tök jó árban van, de nyilván drágább.
De én csak távolról ugatom a témát, most keresgélek, erre jutottam, a topiklakók majd megmondják.kmarci25: Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás