Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultrasound
tag
Micsoda innováció. Remélem, hogy az irány megmarad és kapunk vele pár woke emojit!
-
judas13
addikt
Vagy a nyitvatartás tábláról leolvasom az információkat. Nagyon jó lesz ez.
-
mutyuru
aktív tag
En kis naiv azt gondoltam, hogy az lenne a cel, hogy pl egy rovid videohivast le lehessen bonyolitani... de a bolti nyitvatartas
-
Garada
őstag
Üzemidőn kéne inkább kalapálni és mindenki boldog lenne.
-
klemo1987
csendes tag
válasz
sempronnn07 #1 üzenetére
Ettol nagyobb okorséget én is rég "hallottam". A szememet a bejárat felé irányítva ugyanúgy megtudhatnám a nyitvatartást... feltéve, hogy látok és tudok olvasni
-
Ricardo
titán
válasz
sempronnn07 #1 üzenetére
Micsoda innováció
Kíváncsi vagyok mennyivel csökkenti majd az amúgy is "acélos" üzemidejét
-
Kanczy
veterán
Ezt az ordas hülyeséget, remélem kamu. Ronda lesz, drága lesz, és még csak nem is praktikus
-
sempronnn07
csendes tag
Alig bírom röhögés nélkül.
"Az órakamerát egy étterem bejáratára irányítva például megtudhatnánk a nyitva tartását"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AirPods is lencsevégre kapná a külvilágot.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest