Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- [Re:] Továbbra is érzi az erőt a 8K-ban a TCL
- Milyen notebookot vegyek?
- Notebook hibák
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S 10.5 - magas képesítés
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 5 / 3 2***G/3***G "Raven Ridge, Picasso" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
fjps
csendes tag
Sziasztok!
Egy másik oldalon tettem fel a kérdést, de felteszem itt is, mert sok véleményre kíváncsi vagyok a témával kapcsolatban."Nem vagyok jártas a témában, így tőletek kérek segítséget.
A Diginél van kábeltv előfizetésem. Azt szeretném elérni, hogy asztali gépen is tudjam nézni/rögzíteni az adást. Ha ez összejött jó lenne ezt az adást élőben megosztani a neten. Nem publikus stream lenne, mivel azt nem bírnám sávszélességgel (20 Mb/s felfele), hanem csak én és esetleg 1-2 haver érhetné el. Heti 1-2 meccset jó lenne így megnézni, ha éppen nem vagyok otthon és csak egy laptop van nálam. Az asztali gép elérhető távolról, így akár meccs előtt el tudnám indítani távolról a megosztást, majd ha vége van le tudnám állítani.
Reális elképzelés? Megoldható? Ha igen akkor mi szükséges hozzá? Milyen vas kell ami ezt elbírja?"
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- [Re:] ASUS Turbo GTX 1060 6GB
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- További aktív témák...
- iPhone X 256GB Space Gray, nagyon szép állapotban, 85% aksival, minden tartozékával eladó.
- Zidoo Z1000 4K, HDR médialejátszó
- ÚJ HP 250 G7 FullHD üzleti notebook Intel Core i3-105G1/8GB,/256SSD/15,6" FULL HD Magyar bill+táska
- Gyönyörű Dell Latitude 7290 12,5" FHD IPS i5-8350U 256GB 8GB W10 PRO magyar bill 2022.04-ig gar
- Vertigo Store
Állásajánlatok
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest