Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Amúgy hova meg minek kell 4k-s webkamera? Ez csak nekem tűnik overkillnek?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Croissant
aktív tag
"a gyártó állítása szerint némi mesterséges intelligenciával DSRL-szintű minőségre tornáznak fel"
*sírvanevetős smiley*
-
fatpingvin
őstag
tegyük fel a kérdést: telefonba minek? ha azt meg lehet indokolni, akkor az indoklás automatikusan alkalmazható a webkamerákra is.
én pl értékelnék egy ilyet állítható fókusztávolsággal és AI képjavítás nélkül, bárminek az álló- vagy mozgóképes dokumentációjához remek eszköz lenne.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
kakuk.tamas
addikt
“ott meg a minoseg gondolom elony.”
Mintha nem tudnád, hogy igen. (De a kamera kicsit tesz a minőséghez)Tudom, hogy Sony kamerával vlogol egy igazi vlogos, de akkor lehet ez is jó alternatíva lesz erre.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
nubreed
veterán
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
A vlogot értem, de szerintem oda nem ilyen pénzérménél alig nagyobb webkamerát használnak. Az onlyfans "hercegnők" -nek nyilván előny lehet egy ilyen, de nekem egyből az jutott eszembe, hogy isten mentsen attól, hogy egy céges zoomos/teamses meetingen 720p -nél nagyobb felbontásban lássak bárkit is.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Céges meetingeknél valóban nem szerencsés.
A Covid alatti online szülői értekezletek is érdekesek voltak. Sokszor kifejezetten örültem a gyenge minőségű kameráknak. Főként, hogy nem volt kötelező kamerát használni, de a szülők 80%-a bekapcsolta.
Másik oldalról pedig, pl. YT és társai oldalakról az összes silány 720p alatti tartalmat már rég el kellett volna távolítani, vagy fel kellett volna javítani.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Tadpole egy különleges, szinte puskamikrofonhoz hasonlóan irányított hangérzékelőt és 48 Mpixeles CMOS szenzort kapott.
- Dell Latitude 7410 2in1 i5-10310U, 8GB DDR4, 256GB NVMe, FHD IPS Touch, HUN Vil.Bill. Új Állapot,NBD
- Dell latituDe e6420 XFR Ütésálló vízálló kinti munkavégzéshez
- HP 255 G9
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M2 Pro 12/19/32GB/1TB SSD notebook 3 év garanciával
- Új Lenovo Flex 5i x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -25% Bivaly i5-1235U 16/512GB Iris Xe FHD+
- Eladó Lenovo Yoga 11e érintőkijelzős laptop 4 magos 128GB SSD 4GB RAM Win11 Ajándékokkal Free posta
- Eladó Thinkpad T550 - i5-5300u, 16GB ram, 2x 128GB ssd, 4G LTE
- ASUS TUF FX706HF-HX013VW i5-11400H / 16GB RAM / 512GB SSD / Nvidia 2050 4GB GAR
- HP Zbook 15 G2 bontás
- Új HP Laptop/ Ryzen 7 5700u/ RX Vega 8/ 16GB DDR4 3200mhz/ 512GB Nvme/ Win11!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest