Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
félisten
Ez most a QD-OLED vagy a JOLED lesz? Kezd összemosódni a téma.
-
Chaser
titán
A Samsung Display a jelek szerint úgy értékeli, hogy a jövőben megnőhet az igény az OLED kijelzővel ellátott laptopok iránt
és igen, ezek milyen panelek lesznek?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pusszycat
nagyúr
Eddig az Asus laptopokban találkoztam Oled-el és ahhoz képest nem is drágák. (vivobook)
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
janeszgol
nagyúr
Mar tobbszor leirtam en is, hogy a telefonok kijelzoi kb 8-10 eve kifogastalanok, a laptopoke nagyon le van maradva. Az Asus mar belevagott ebbe a projectbe. Oriasi piac.
-
Lacccca87
őstag
Szerintem az az óriási piac kb most szűkűlt be. Mindenki megvette a Covid kezdetén vagy közbe a laptopját (vég és magánszemály is) nem hiszem hogy most akkora hajlandóás lene váltani. De majd 3-4 év mulva jöhet egy vásárlói hullám.
Kijelző minőségben szerintem nagyon kevesen keresik azt a bizonyos pluszt (kb akinek a munkája miatt szükséges. De egy átalgos irodista/melós nem fog törődni vele hogy mit ka mivel a jelenleg is bőven jó már.
-
strogov
senior tag
Egy laptop-ban milyen gyakorlati haszna van egy érintésérzékeny felületnek? Én hidegrázást kapnék ha össze lenne tapicskolva a kijelző. Tablet mas játék.
-
Chaser
titán
a hanyatló nyugaton azért általában gyakrabban cserélnek notebookot - is -
pusszycat
hánemtom', erről semmi info nincsstrogov
nekem volt, poénnak jó volt, persze lehet van aki számára van gyakorlati haszna is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zetor2000
senior tag
Az ilyen kifordítom-befordítom laptopoknál látom értelmét, mint pl. a Lenovo Yoga, hogy a klavi mögé forgathatod a kijelzőt, mintegy tablet.
Gyanítom, rétegigény, de lehet, hogy szélesebb a réteg, mint elsőre hinnénk.
Mellesleg az, hogy érintésérzékeny, nem feltétlen jelenti azt, hogy muszáj taperolni... Megy az a gép rendesen egérrel, meg billentyűkkel is.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zooly
tag
Plusz jelenleg szinte az osszes notebookban levo oled kijelzo fenyes (kinti hasznalatra nem tul optimalis), egy kivetel van, legujabb x1 carbonnal kerheto mattitott verzio.
https://www.ratingraph.com/
-
-
Chaser
titán
ez abszolút egyénfüggő
én utáltam hogy napi sokszor kell törölgetni a panelt :d kijátszottam magam vele aztán már nem is érdekelt
padot meg nem használom, csak végső esetben
akkor már inkább stylus, azzal legalább lehetett rajzolgatni : )_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nkmedve
senior tag
Az érintésérzékenység laptopban hidegen hagy, de az OLED jöhet minden mennyiségben, nem árt ha van választék az IPS mellett. A mostani, 1.5 éves ASUS Zenbook-omban levő OLED-nek is gyönyörű képe van és egyáltalán nem volt drága ultrabook szinten. Ha következőben is jó áron lesz OLED-es laptop, nagyobb felbontással, magasabb frissítési rátával (a mostani csak 60Hz) akkor mindenképp le fogok rá csapni.
-
-
Low Noise
senior tag
Nem fogynak a tabletek? Valamibe el kell adni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 120 hertzes képfrissítési frekvenciát produkáló, nagy felbontású megjelenítőket kezd gyártani a cég.
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI topik
- Filmvilág
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713RM-KH179W
- Új HP 14s-fq Thin and Light Ultrabook 14" -40% AMD Ryzen 5 4500U 8Gb 256GB SSD FHD IPS MATT
- Újszerű Dell Inspiron 14 5405 -35% Strapabíró Ultrabook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 512GB FULLHD IPS MATT
- Hú-ha! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -60% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 8/256 FHD IPS 9Hó NBD Gari
- Azta! Új Lenovo Thinkpad T14 14" -50% Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD 20Hó Gari LTE
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest