- Alaposan kitett magáért a Noctua idén is – Computex 2026
- Fapados gaming monitorokat újít be az LG
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Projektor topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogár
csendes tag
-
janeszgol
félisten
Minden jónak az elrontója a Win11. A 22H2 volt a legjobb a 11-ből, azóta csak rosszabb az OS. Win10-el jobban menne az SD C.
-
hokuszla
senior tag
Anyuka vigyáz a gyerek szemére
nem 6-7 colon nézi hanem 11-14-en -
BiP
nagyúr
Anyuka fogja használni vagy a gyerek?
Anyuka ért hozzá jobban vagy Te?
Anyuka fizeti vagy Te?
Nyilván ezek költői kérdések, az ezekre adott válaszok és a kinek kéne eldönteni, mi legyen közti szoros összefüggést szintén nehéz lenne elmagyarázni neki. -
tibaimp
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Arra egyszerűbb egy telefon vagy egy tablet. Abban is Arm alapú proci van, (jó választás esetén pont egy Snapdragon vagy valami apple chip) de legalább arra optimalizált rendszerrel.
-
tibaimp
nagyúr
Ezek lesznek azok a laposok, amit ma megveszel, és már holnap kb. nem való semmire....Pedig csak facebook nézegetésre, youtube-ra kellene a kisfiamnak, de már most rángat és lassú....
-
Cassi
őstag
A netbookra válaszoltam, nem az iskolai programról volt szó. A netbook egy olcsó notebook, nincs éles határvonal a kettő között.
Az áremelkedések óta egy standard 13-as Macbook vagy egy azzal egyenértékű x86-os kb. 450 ezertől _indul_, ami túl sok a legtöbb fiatalnak. Ezért nagyon nem mindegy, hogy az irritálóan lenéző "szegény ember CPU" mit tud és mennyiért lehet vele gépet kapni. -
ViZion
félisten
-
Coulson
tag
-
ViZion
félisten
Netbookot írt.
Anno az Atom alapú 7-9-10colos kis netbookokra gondolt. Még az XP korszakban. Anno nagy mizéria volt. Hordozható, de korlátozottan használható kis gépek voltak, mert a teljesítménye igencsak ótvar volt.
(Kevés memória, lassú proci, pici, kisfelbontású kijelző)Szóval okkal jutott eszébe.
A sulis gépek is ótvarok voltak az első körben, (mi most pl.elég használhatót gépet kaptunk a gyereknek), de pl.unokatesó valami dell netbook-szerű 10"-os N100-as procis 4giga memóriás gépet kapott, szintén a használhatóságot súrolja, alulról.
én a #21-re válaszoltam, ott notebook van.
-
BiP
nagyúr
Netbookot írt.
Anno az Atom alapú 7-9-10colos kis netbookokra gondolt. Még az XP korszakban. Anno nagy mizéria volt. Hordozható, de korlátozottan használható kis gépek voltak, mert a teljesítménye igencsak ótvar volt.
(Kevés memória, lassú proci, pici, kisfelbontású kijelző)Szóval okkal jutott eszébe.
A sulis gépek is ótvarok voltak az első körben, (mi most pl.elég használhatót gépet kaptunk a gyereknek), de pl.unokatesó valami dell netbook-szerű 10"-os N100-as procis 4giga memóriás gépet kapott, szintén a használhatóságot súrolja, alulról.
-
ViZion
félisten
-
FLATRONW
őstag
-
Coulson
tag
Az iskolai laptopokra gondolsz? Az első szériások tipikus Fidesz-mutyi volt: rettenetesen túlárazott hulladék. Igen, ingyen se kellett, amikor megláttuk és kipróbáltuk, de nem engedték visszavinni (az iskolának nincs erre kapacitása, hogy tárolja, hivatalos úton sem volt infó, hogy hogyan lehetne visszaadni). Talán majd most visszavihetjük, hogy a gyerek végzett. Később már nagyobb kijelzősöket kaptak, gyereknek filmezni jó, minden másra az is kuka -ahogy kollégáimmal beszélgettem.
A Netbook más. Az az Intel Atom processzor köré épülő gépeket jelenti.
-
ViZion
félisten
Az iskolai laptopokra gondolsz? Az első szériások tipikus Fidesz-mutyi volt: rettenetesen túlárazott hulladék. Igen, ingyen se kellett, amikor megláttuk és kipróbáltuk, de nem engedték visszavinni (az iskolának nincs erre kapacitása, hogy tárolja, hivatalos úton sem volt infó, hogy hogyan lehetne visszaadni). Talán majd most visszavihetjük, hogy a gyerek végzett. Később már nagyobb kijelzősöket kaptak, gyereknek filmezni jó, minden másra az is kuka -ahogy kollégáimmal beszélgettem.
-
Cassi
őstag
-
Joker88
őstag
Nekem erről a hírről az akkori netbook-mizéria jutott eszembe..
MSI Wind, Acer Aspire és társai.. -
BiP
nagyúr
Meggypiros volt nekem is egyszer, egy Toshiba.
Gyönyörű, de böszme egy gép volt, (akkor) erős proci, 2 vidkártyával, spéci multimédiás képességekkel. (Nem, nem én vettem) -
BiP
nagyúr
-
dongettó
tag
-
ViZion
félisten
pfff... fehéret? Mindenki tudja, h a piros az erősebb
Asszonynak anno egy tényleg gyönyörű, meggypiros Acer volt. Amire kellett, azt tudta, csak akkor még asszem nem is fHD volt, SSD-t én vettem bele, meg extra ramot. -
BiP
nagyúr
-
dongettó
tag
-
secretgarden
aktív tag
Úgysem volt még elég lassú a Windows 11, majd most lesz
-
BiP
nagyúr
-
Cassi
őstag
Jövő héten jön az Nvidia ARM chipsorozata, és valószínűnek tartom, hogy annak az alsó széle le fog lógni a 600 dolláros szintig. De árban vélhetően a Snap C felett lesz azért.
-
janeszgol
félisten
Látatlanban megmondom, hogy a Neonak egyik sem lesz ellenfele. Vagy teljesítményben vagy kijelzőben alulmaradnak, nem sokkal vagy egyáltalán nem olcsóbban.
Jaj nekünk, hogy piacra jönnek ezek. Így is sok a szar. -
ViZion
félisten
-
BiP
nagyúr
Ezt most miért? Foslassú notebookokkal így is tele a padlás.
-
Cassi
őstag
A valódi szegény ember kockás füzetet
lopvesz notebooknak, nem Snapdragont.
Sikerült az Apple-nak felkavarni az állóvizet, majd meglátjuk, ki mire megy vele. -
Graphics
Jómunkásember
China? Olyat is láttunk már.
Nem gondolom, hogy oda szánják csak ezeket.
-
Geri Bátyó
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Hát, attól függ, mire asszociálunk a C-ről. Ha a Celeronra, akkor találó. ("Az ellenségemnek se" kategória.)
Consumer. Compute.
-
bollokcs80
Korrektor
-
xsjado93
senior tag
Attól még hogy C, nem biztos, hogy szegény ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- Alaposan kitett magáért a Noctua idén is – Computex 2026
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +ASROCK Z890 PRO-A WIFI! A bolti ára közel 650e Ft!
- AMD Ryzen 9 7900X BOX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8400 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M/B850/X870 lap +16-32GB 6000MHz DDR5! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +ASROCK Z890 PRO RS WIFI WHITE! Bolti ára kb 650e Ft!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest