Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • AtHoS

  nagyúr

  Végre egy ilyen topik :R

  A mai - biztonsági problémáktól hemzsegő - digitális világban bőven adja magát a téma és a különféle megoldások.

  Nálam Sticky Password van használatban, aminek van LifeTime licence-es verziója, így hosszútávon konvergál az ingyenes társaihoz.

  Jelenleg WindowsPhone-ra nem elérhető ahogy látom [link]

  Win alatt használom és auto kitöltési funkcióját a beállításokban található ignored websites kézi matatásával lehet jelenleg kiiktatni, ha nincs rá szükség az adott oldalon.

  Ami megtetszett benne, hogy tud felhő alapú szinkronizációt, de ha valaki nem tart rá igényt, akkor helyi hálózaton keresztül is megoldhatja ezt az arra csatlakozó eszközei között. Utóbbi esetben nem kerül ki a készülékekről semmilyen érzékeny információ.

  Weboldal jelszavak mellett képes programok hozzáférhetőségéhez szükséges adatokat is tárolni (pl. steam, stb...) illetőleg űrlapok tartalmát és jegyzeteket is tárolhatunk vele kódoltan.

  Weboldalak esetén a többes kialakítású site-ok összekapcsolhatóak, így összekapcsolásuk után ha megváltoztatjuk az egyiken a belépési adatokat, akkor az összes többi is vele együtt fog módosulni (pl. prohardver-mobilarena-logout-gamepod-hardverapro lapcsaládot összekapcsolva mindegyiknél megváltozik a jelszó, ha valamelyiknél módosítunk, így nem kell külön-külön módosítani minden egyes oldal esetén)

  Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Hozzászólok Aktív témák