Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • taaz

  aktív tag

  T. Adminok. Találtam már régi feltételezést magamrol. Az ember nem tudom honann szedte ezeket a dolgokat de engem nagyon bosszant h itt rágalmaz. Üzletem nem volt vele.
  Ha esetleg [ezeket törölnétek] megköszöném.
  Devilkével nem álltam kapcsolatban, max kérdésem volt vga javitás ügyében.
  Falatka utánam nyyomozot és mindenhol megleset h ki is vagyok . Na de ha én ekkora genyo lennék akkor lenne annyi eszem h az adatlapomat elégséges szinten töltöm ki.

  Ezek maradnak, mert a valóságot tükrözik

  [ Módosította: Oczu ]

 • taaz

  aktív tag

  Persze h a valoságot tükrözi. Az vagyok ami az adatlapomon van kiirva, meg az vagyok ami egyéb közöségi oldalon regisztrálva vagyok fényképekkel adatokkal. Igen az vagyok. Na de. Most ilyen dumával amit falatka elejtett.......... hu de nagy felfedezés h megtalált.
  1. Azt sem tudom kiaz a Falatka. Üzenetett nem irt. Esetleg van link arrol a HP notirol amiért én vagyok a felelös?
  2.Hp notit nem is adtam el, söt nem is volt nekem. Ami itt ph-n elment az toshiba ,meg egy szakadt portocom. inkább vásárolok itt.
  3.Mi közöm van a többi 2 emberhez, Devilke meg tazzzz. A buli kép megtalálhato a my... oldalán. Gyerekkori haverok. Székesfehérváriak, nem devilke meg .....
  4.Hát elszomorito ez ami itt megy. Eddig postáztam , utaltam, volt csere is. Késni nem késtem sose. Szoval 1 panasz sem lehet.
  Minden bizonnyal megérdemlem h besározzanak.... persze. Hát igy töltse ki itt az ember az adatlapját.

 • taaz

  aktív tag

  Hmm.
  Teszteletlen kártyát vett az ember 0 garival eddig értem.Gondolom a vevö tisztába van ezzel a kockázatával. Mivel ha kártya csikozik már bootnál az tuti rossz.Van másik eset amikor a driver után halálozik.
  Mivel windows ment hibátlanul, ez miatt nem vesz az ember 8800gtx-et . Gondolom proba szerencse, ami nem jött be. Mivel az elado csak a windows-ig jutott a teszteléssel, addig a vevö már a boot-nál is hibát tapasztalt.Igy nézve az eladonak lenne sara, de ott a 0 napos gari. Ez lutri volt, persze nem korrekt dolog föleg nem ebbe az árban.

  Erről van szó, az ilyen emberre itt nincs szükség

  [ Módosította: Oczu ]

Hozzászólok Aktív témák