Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • iAmMeforReal

  csendes tag

  Tisztelt PH közösség!

  Szeretnék mesélni egy történetet Zso Ro kollégáról. Eztvettem volna meg tőle nagy örömmel.

  Tegnap este írtam Neki, hogy megvenném a memóriát. Megbeszéltünk mindent (hely/idő: ma 11:00 Deák téren) és úgy tűnt, hogy minden OK.
  Írt Nekem válaszul arra hogy „jegelnéd e a hírdetést” hogy adjak email címet, amire küldheti a garancia jegyet. Megkérdeztem tőle, hogy az eredetit mi lelte? Azt mondta hogy megvan, de azt nem adja oda, mert van rajta több terméke is, ezért lemásolja és elküldi a másolatot. Először nem volt tiszta, hogy akkor nem kapom meg az eredetit de utána világos lett és írtam neki, hogy akkor küld el most a garancia jegyet, hogy lássam minden rendben van vele. (utólag elküldte a garanciát, miután megírtam neki a magamét...nem értem minek küldte el amikor azt hiszem kikövetkeztethető az, hogy már ingyen se kéne tőle semmi)

  Ezt ő nem tette meg mondván, hogy „rajta vannak az adataim”. Ugyanabban az üzenetben közölte velem, hogy „hamarosan jönnek érte”. Felhívtam a megadott telefon számon, felvette valaki, azt állította hogy ő csak a memóriákkal foglalkozik és nem azzal beszéltem akivel egyébként ph-n privát üzenetben intéztem az üzletet. Ő azt az infót kapta hogy én nem vagyok megelégedve a garanciával, mondtam hogy akkor beszélnék azzal akivel phn beszéltem azt mondta hogy felhívja és majd felhív...azóta is hív. (közben kiderült hogy nem ért rá felhívni).
  Ezzel megbizonyosodtam arról, hogy Ő az akivel egyáltalán nem érdemes üzletelni…

  Nem érdekel, hogy milyen értékelései vannak, az se hogy „fanatikus tag”. Nekem is vannak nagyon jó értékeléseim, érdekes őt meg azok nem érdekelték. Elhitette velem hogy enyém a ram, és eladja másnak, mert hogy „neki az a legfontosabb hogy el legyen adva”.

  Most hoppon maradtam, számítottam arra a memóriára, csak és kizárólag az eladó rosszindulatán múlt az, hogy nem kaptam meg. Megbeszélni mással azt, hogy megveheti a memóriát mialatt már megbeszéltük valakivel, hogy megy érte fix időpontra? Ez keresztbeszervezés, ráadásul pofátlanság.

  Szerintem minimum egy fekete pontot megérdemelne azért, hogy aki a jövőben vásárol tőle tudja hogy előfordulhatnak ilyen dolgok ezzel az eladóval.

  Károk: nincs memória, felkeltem korán tök fölöslegesen. :W

  Sajnálatos de kár nem ért igy a neve itt marad a topikban az utókornak.

  [ Módosította: domperke ]

  iAmMeforReal felhasználónak 13 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

 • iAmMeforReal

  csendes tag

  Hello,

  Nem tudom eldönteni, hogy ezt jelentenem kéne vagy nem, úgyhogy jelentem.
  Szóval volt ma csaba__ felhasználó, aki rám írt (pont akkor, amikor beregisztrált újként), hogy megvenné az általam hirdetett billentyűzetet és ő előre utalna egy konkrét időpontban. Mondom oké, hajrá, számoltam neki posta költséget, vártam a pénzt, nem jött. Ráírtam, hogy mi a helyzet, azt írta, hogy neki "új még ez az utalásos dolog" de próbálkozik az utalással... Később írta, hogy nem fog tudni utalni, ugyanis azt írja ki a bankja, hogy " a kezdeményezett és a kezdeményező számlaszám nem egyezhet meg”.... Mivel nyilván elég kamu szagúnak hangszik kicsit szidtam magam, hogy ezért elküldtem egy másik vásárlót.

  Nem tudom, hogy akartok e figyelmeztetést küldeni neki vagy valami, mindenesetre itt hagyom a sztorit.

  Üdv.

  Ezzel mi nem tudunk mit kezdeni, emiatt nem fog büntetést kapni. Csalás nem történt, anyagi kár nem ért téged. Biztos meggondolta magár és nem mert előre utalni.

  [ Módosította: koxx ]

  iAmMeforReal felhasználónak 13 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

 • iAmMeforReal

  csendes tag

  Jóestét,

  Jelenteném "kedves" [marlborored] felhasználót. Volt fent egy hírdetése amit azóta törölt "Steam/Origin/Uplay kulcsok bolti ár alatt."címen.

  Ráírtam egy AC Odyssey-el kapcsolatosan, mondta hogy 7 ezer Ft. Megkérdeztem tőle, hogy megegyezhetünk e abban, hogy elutalom a felét, elküldi a kulcsot, beaktiválom és ha minden OK vele akkor elküldöm a másik felét. Kevés értékelése volt, azért ajánlottam fel ezt.
  A belső ösztöneimre most nem hallgattam, kár volt. 3500 Ft-om ment a kukába, paypallal ment a pénz és nem "goods and services"-ként küldtem szal nincs rá protection. Ez van, hülye voltam, tanulópénz.

  Őt attól még kaphat egy IP bann-t, hogy más pénze ne bánja. ;] :)) (remélem)

  Még mindíg várom a kódot de kétlem hogy elküldi, mivel a hírdetést is leszedte és nem volt fent mióta utaltam (1 órája). Természetesen a beszélgetést és a paypal transaction proof-ot lementettem PDFbe is.

  További szép estét!

  Csaló email címe amire a pénz ment: ruschinsky99@gmail.com

  Sajnáljuk ami önnel történt a tagot kitiltottuk.

  [ Módosította: domperke ]

  iAmMeforReal felhasználónak 13 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

Hozzászólok Aktív témák