Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • envagyok

  addikt

  Sziasztok,
  Szeretném jelenteni Geza60 tagot. [link]
  Vettem tőle egy régi Pentium 4 alaplapot processzorral [link]
  Előre utaltam a 2500 forintot, ma vettem át postán.
  Sajnos az alaplap nem működik.
  A hirdetés szövegében ez található: "Tesztelni sajnos a további alkatrészek hiánya miatt nem tudtam. Processzorral szépen elindulnak a ventilátorok."
  Nekem ebből nem jött le, hogy hibás lenne, mert nem hibásként hirdette, illetve privát üzenetben is leírtam konkrétan, hogy csak akkor érdekel, ha működik: "Ahogy írtam, küldheted, csak működjön."
  A lapon még kitört ram pöckök, törött ide csatlakozó és sok leesett SMD alkatrész van, amiről azt írta, mikor reklamáltam, hogy látható volt a képen. Mondjuk szerintem korrekt ezt leírni, és sok hiány van még, ami a képen sem látszik.
  Mivel egy hibás ezeréves alaplapot nem vettem volna meg több ezer forintért, felajánlottam, hogy ha nem kell visszaküldeni az alaplapot, akkor utalja vissza csak 1500 Ft-ot az alaplapra, és én bebukom a postát, vagy ha szeretné a lapot visszakapni, akkor a teljes elutalt összeget plusz a visszaküldés összegét.
  Ezt elutasította azzal az indokkal, hogy teszteletlenként árulta.
  Nem is az összeg nagysága miatt jelentem, hanem a hozzáállása miatt.
  Illetve ami érdekes, hogy utóbb vettem észre, mi már beszélgettünk, mert én árultam hibás alaplapokat, amire ő jelentkezett, és ott leírta, hogy alaplapok javításával foglalkozik, ennek fényében nekem valószínűnek tűnik, akármennyire is tagadja, tudott róla, hogy az alaplap nem működik.

  Köszönöm

  A letört RAM és IDE tényleg látszik, azt észre kellett volna venni, de a letört mikroalkatrészek észrevétele nem elvárható. Ha azt állította volna, hogy jó, felkérném a helyzet rendezésére, de teszteletlenként árusította.

  Értékelni lehetséges.

  A jövőbeli problémás eseteknél ez vastagon beszámítódik majd, aztán majd kiderül, hogy megéri-e ilyen lapot így árusítani.

  [ Módosította: Kalandor ]

  3Dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat keresek

Hozzászólok Aktív témák