Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • b.gyula1983

  tag

  [hitman300]

  Üdv!

  Fenti tagot jelenteném. Vásárolt tőlem egy hibás projektort alkatrésznek, melyet elpostáztam neki kerek 10.000Ft-ért, melyet ő alkudott ki velem közösen, a csomagot saját bevallása szerint is átvette és azt mondta hogy elutalta. (a megbízhatósága miatt mertem előre elküldeni, hiszen csak pozitívja volt) SMS-ben is többször ígérte hogy utal, egyszer beszéltem vele telefonon is, családi dolgokra hivatkozott, miért nem utalt majd ismét ígért. Azt sem tartotta.

  Kérem a Moderátorok segítségét. Köszönöm.

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt!

  Kértük a másik felet, hogy vegye fel a kapcsolatot önnel és egy héten belül közös megegyezéssel oldja meg a helyzetet.

  Ha egy héten belül nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor a 8. napon kérem, hogy ismét jelentse a Hardverapró rendszerében.

  Köszönöm!

  [ Módosította: Kalandor ]

 • b.gyula1983

  tag

  Tisztelt Moderátorok!

  Sajnos a kapcsolatot nem vette fel. Már lassan a 2x 8 nap is letelik.

  SMS-ben én írtam neki pár napja, hogy a hardverapró oldalon jelentettem, utána jön a rendőrségi feljelentés, majd hónapok után azt írja, hogy visszaküldi nekem a terméket, minek küldtem el neki! Ha új a termék és jogi személyként hivatalosan értékesítem, akkor is 14 napja lenne elállni, hát ha nem is új, sőt alkatrésznek szánt hibás termék, magánszemélytől, melyet az általa ajánlott árért saját költségemen küldtem el, majd hónapnyi hitegetés és hazudozás az utalásról, ... Elképesztő egyesek igazságérzete hol van.

  Azt gondolom, hogy ez a magatartás túl van az oldal keretein. Kérem a neki járó szankciót, jövő pénteken pedig a rendőrségen megteszem a feljelentést a hitegető, hazudozó csaló ellen.

  Köszönöm a segítséget.

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál: https://logout.hu/cikk/rendorsegi_feljelentes/teljes.html

  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: Kalandor ]

 • b.gyula1983

  tag

  [blountex]

  Fenti tagot jelenteném. Hirdetett egy SSD-t, az árban és a postaköltségben megegyeztünk.

  Küldött számlaszámot. Feleségem beutazott az OTP-be, majd utalás előtt még felhívott az összeget mégegyszer egyeztetni. Megnyitottam az üzenetet, akkor látom, hogy újfent írt kb. fél órával előtte, hogy közbe jött más és így már tárgytalan.

  Ezzel egyrészt kárt okozott (utazási költség legyen 2000Ft és idő), az elnézés kéréssel ő ezt rendezettnek gondolja. Én nem. 37 pozitív értékelés után ilyenre nem számítottam. Ja és az esetet ő lezártnak gondolja (végülis az) illetve az nem érdekli én mit gondolok róla és ha jelentem azt mondja az sem fog semmit levonni az értékeléseiből. Lehet.

  Nem tudom az esetet hova sorolni. (Létrejött az adásvétel, amit nem tartott, de legalább a termék árával nem húzott le? - ha igen szeretném értékelni, talán megérdemel egy negatívot is, ne gondolja hogy más idejével és pénzével szórakozhat, következmény nélkül)

  Köszönöm.

  Sajnáljuk de értékelés csak létrejött üzlet után adható.A neve itt marad a topikban így mások már óvatosabban üzletelnek majd vele.

  [ Módosította: domperke ]

Hozzászólok Aktív témák