Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • aunker

  csendes tag

  Üdv, nem tudom kihez kell pontosan ez ügyben fordulni de itt olvastam hogy ide lehet írni a negatív észre vételeket!
  Aaronbass kollega megbizhatonak tünt több üzletet is bonyolított ( nem velem ) itt az oldalon, 46 levél váltás után 1 hét alatt sikerült megegyeznünk hogy beszámítja a laptopomat és ráfizet még pénzt, mert drágább a laptopom mint a számítógépe (ő róla lenne szó) nah szóval tegnap este lefixáltunk mindent megbeszéltük bele ment a dologba, én nem tudtam autót intézni ő sem, megbeszéltük hogy a mai nap folyamán akkor nyélbe ütjük az üzletet!
  Majd közölte velem hogy még se jó neki ez az üzlet amire előzőleg már igent mondott sőt ő ajánlotta fel hogy ráfizet az értékegyeztetés miatt.. ez az üzlet nem jött létre, én más vevőktől estem el, írok neki nem hajlandó normálisan válaszolni.. csak azt hajkurássza hogy átgondolta és ez neki még se üzlet.. szerintem ez nem korrekt, mivel már letárgyaltunk mindent, és ha tegnap tudok fuvart intézni már réges-régen leboltoltuk volna.. nem tudom mi a teendő de emiatt várhatok újabb vevőkre szerintem ez üzletrontás!

  mehet egy fekete

  [ Módosította: Oczu ]

 • aunker

  csendes tag

  Szeretnék egy fekete pontot kérni nemeth666-nak többszörü levelezés után megegyeztünk, elküldtem a kért fényképeket, illetve az adataimról ( személyi, lakcím, adókártya ) - ez egy egy hetes folyamat volt - megegyeztünk azota eltünt 2 napja nem reagál pedig volt belépve azóta, én 2 embert is elutasítottam , ez miatt és a nyakamon maradt ismételten az árum..

Hozzászólok Aktív témák