Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • WarGame

  csendes tag

  Sziasztok!

  Jelenteni szeretném hyperx tagot. [link]
  Ezt vettem tőle : Videokártya [link]

  Ma délelőtt vásároltam fél 10kor személyes átvétellel egy számára és számomra is megfelelő helyszínen.10e ft volt a vételár.
  Haérkeztem és kb 1 óra múlva beraktam a gépbe és nem működött.
  Azóta tesztelve lett,több táppal,alaplappal és a vga minden portjában de sajnos továbbra sincs kép.
  Első telefonhívásomra reagált azonnal felvette és mondta hogy nála működött és próbáljam meg hdmi portban mert ő úgy használta.
  Kipróbáltuk így is és nem működött.
  Azóta 47szer hívtam telefonon.Vagy kicsörög és nem veszi fel vagy (mivel már facen is rátaláltam) arra hivatkozik hogy nem tudja felvenni mert a párjával beszél telefonon.Kb 1 óránként reagált a messengeren majd 3kor kb írtam neki hogy elindulok hozzá hogy rendezzük a dolgot és írja le a címet.
  Ezt meg is tette,de a címen amit megadott egy kocsma van.1 órát vártam rá,hívtam és írtam neki de semmi.Azóta is megkereseésemre nem reagál.

  Kérem a modikat tegyék meg a szükséges lépéseket.

  Köszönöm!

  Kap figyelmeztetést hogy rendezze.Ha 1 héten belül sem történik előrelépés jelezd kérlek jelezd itt újra.

  [ Módosította: domperke ]

 • WarGame

  csendes tag

  A tisztességes úr azóta sem keresett.Messengeren tiltott. Felesleges lehet 7 napot várni mert úgysem fog írni hiszen tudja hogy ludas.Mást nem kérek csak hogy legyen véglegesen felfüggesztve a fiókja.Köszönöm!

 • WarGame

  csendes tag

  Tisztelt Admin!

  [link] Az ügy!

  Változás nem történt az ügyben csak annyi amit az Úr bizonygat,hogy nála még működött a kártya.Itteni levelezésünk azzal zárult hogy állítása szerint én kókler vagyok és nincs informatikai végzettségem és nem értek hozzá,valamint hogy hibás a tápom.Jelzem a kártya egy zsömlés zacskóban érkezett,amiben morzsák is voltak.
  Azóta vásároltam 4db videókártyát és mind működött a gépben.

  Mondtam neki hogy csak annyit kérek hogy keressünk megoldást a problémára.Ő erre nem hajlandó valamint hogy majd én repülök az oldalról.Változás nincs,kérem az oldalról való eltávolítását.

  Köszönöm!

  Tisztelt Felhasználó!

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt.

  Ha nem rendezi a helyzetet, akkor rendőrségi feljelentést lehet tenni ellene a rendőrségen. Ehhez segítséget itt talál.
  Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a hatóságoknak adhatunk ki, az ön számára semmilyen körülmények között sem! Ha megteszi a feljelentést, akkor a hatóságok tudni fogják az ügymenetet, az adatokat ők fogják cégünktől kikérni.

  Köszönjük megértését!

  [ Módosította: Speed(R) ]

Hozzászólok Aktív témák