Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Itosz

  újonc

  Üdv! 2019-09-14 feltettem egy [hirdetést] amelyre másnap (15.) egy [ROMtag] nevű felhasználó reagált. Megbeszéltük minden lényeges információt, küldött képet a termékről és a vételárat (145e Ft), küldött személyit (ami azóta kiderült hogy tényleg az övé) és kézzel írt 2 tanús adásvételit. Megbeszéltük hogy a kártya felét (72500Ft) előre utalom mivel utánvétre nem volt hajlandó. A másik felét akkor kellet volna utalnom ha megérkezett volna és alaposabb teszt alá vettem volna. A kártyának 2019.09.18-ra kellet volna megérkeznie. 09.20-án ráírtam hogy mi történt a csomaggal mert semmi infót nem tudok róla, ő erre azt válaszolta hogy visszavitte neki a futár. A futár a háznál semmi értesítést nem hagyott hogy ott járt.
  Ráírtam még egyszer hogy feladja e újra a csomagot. 09.21-én elvileg feladta, de kitérő válaszokat adott és többszöri kérésemre feladási bizonylatot nem tudott mutatni. 09.23-án felszólítottam hogy utalja vissza a pénzt, de ő azt válaszolta hogy nincs a bankszámláján. A mai napon (09.24) megtettem a rendőségen a feljelentést, ahol kiderült nem az első ilyen ügye a srácnak.

  Vigyázzatok vele. Mindig a felét kéri előre, válaszai CTRL + C és CTRL + V ugyan azokkal a helyesírási hibákkal. Faterom is tett fel hírdetést amiben ugyan azt a kártyát keresi amit én, pár nap elteltével rá is harapott a tag.

  Sajnáljuk, ami történt, mi már kitiltottuk őt. Mivel a rendőrségi feljelentés már megvan, ezért jó úton halad a dolog.

  [ Módosította: Kalandor ]

  Köszi a paranoiát Bánáti Richárd Norman. Egy rák, de a rosszabbik fajta...

Hozzászólok Aktív témák